Haine de purtat pentru sfarsitul lumii 2012

 

     

Vrem, nu vrem, data de 21.12 este importanta, si nu pentru ca ar fi, asa cum se spune, Sfarsitul Lumii 2012, ci pentru ca mai sunt inca 3 zile pana la Craciun si lumea incepe, deja, sa petreaca. Nu stiu voi, dar eu am de gand sa imi iau cele mai frumoase haine din dulap care le-am cumparat in ultimul timp si sa ies sa petrec, impreuna cu prietenii. Daca tot e sa vina Apocalipsa, macar sa ma prinda cu zambetul pe buze. Nu?!

Si ca mine pun pariu ca au sa fie foarte multi, asa ca haideti sa nu transformam acea seara intr-o Apocalipsa Vestimentara, ci, cel mult, intr-una care sa fie a bunului gust si a distractiei. Sunteti de acord? Atunci haideti sa trecem la treaba si sa vedem cu ce ne imbracam in seara in care ar trebui sa fie Sfarsitul Lumii 2012.

Asadar, iata ce va propun:
haine sfarsitul lumii dama

Barbati:
haine sfarsitul lumii barbati

Sunt tare curioasa ce v-ati propus sa faceti de Sfarsitul Lumii 2012. Mai mult, as vrea sa stiu, indiferent daca ii credeti pe mayasi sau nu, cum v-ati petrece, voi, o astfel de zi. Eu, in mod sigur, as profita de imbulzeala de pe strazi, as da o raita prin toate magazinele online abandonate de vanzatorii speriati, as lua toate hainele placute si mai putin placute (niciodata nu se stie cand pot ajunge, iar, la moda), apoi m-as ascunde prin vreun buncar, pana ce Sfarsitul Lumii ar trece.

Si, dupa toate acestea, as iesi si as fi cea mai fashionista persoana de pe pamant! Eh, e un plan bun sau nu? Pana atunci, profit ca Sfarsitul Lumii 2012 cade intr-o Vineri si ma duc la un concert cu unul dintre artistii mei preferati, iar apoi distractie pana in zori! Voi, ce v-ati planuit pentru Sfarsitul Lumii?

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern