Imbracaminte — mai 2, 2013 at 8:37 am

Imbracaminte de club pentru fete 2013

 

     

Nu stiu ce se intampla in cluburile in care iesiti voi, dar in clubul in care ies eu, de obicei, moda prentru femei si barbati este una foarte… funky, sa ii spunem. De la persoane imbracate dupa ultimele tendinte si pana la cele pline de originalitate, un lucru le caracterizeaza pe toate: au haine comode, numai bune pentru dansat si zbenguit, racoroase si pline de personalitate.

De aceea, in acest articol, voi incerca sa va fac cateva recomandari in ceea ce priveste imbracamintea de club pentru femei, in speranta ca, daca voi decide sa schimb locul in care merg, nu voi mai vedea zeci de femei chinuindu-se sa danseze pe tocuri de peste 10 centimetri si sa respire din corsetele mult prea stranse. Ce spuneti, veti adopta si voi o astfel de tinuta?

Pantaloni

Eleganti si foarte comozi in acelasi timp, o alegere foarte buna putem spune la 179 lei.

pantaloni de club

Bluza

bluza de club

Bluza cu un umar gol si larga, numai buna incat sa nu transpirati prea mult, stiut fiind faptul ca majoritatea cluburilor din Romania stau prost la capitolul aerisire, insa, care va v-a scoate toate formele in evidenta, daca o veti purta bagata, intr-o parte, in pantalon.

Tenisi

tenisi cu tinte pentru club

Da! Tenisi! Pentru ca tenisii sunt cea mai comoda inventie de la pat, incoace, si pentru ca mersul in club trebuie sa insemne relaxare, nu dureri de picioare si imposibilitate de miscare, din cauza tocurilor. Pai? Ori mergem la distractie ori la plans a doua zi, din cauza besicilor?!

Bijuterii

Iar plusul de cochetarie poate fi adus prin bijuterii, machiaj si coafura. De aceea, eu va recoamnd urmatoarele:

bratara femei 2013

colier negru

bratara lata

Totusi, daca nu va e pe plac ceea ce v-am propus eu, in materie de imbracaminte de club pentru fete 2013, atunci va recomand urmatoarea rochie, care pare, totusi, „respirabila”:

chilirose pentru club femei 2013

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern