Imbracaminte — octombrie 1, 2012 at 11:17 am

Jachete de 149 RON si livrare gratuita de la Ama Fashion

 

     

Cei de la Ama Fashion tocmai si-au lansat colectia de haine pentru toamna – iarna 2012 si, pe langa modelele foarte dragute de jachete, ne surprind cu preturi destul de mici comparativ cu alte magazine online. Pe deasupra, pe langa ca suma de bani pe care ar trebui sa o platim pentru jachete si geci de iarna, acestia ne ofera si livrare gratuita, pentru orice produs.

Ce ne-au pregatit cei de la Ama Fashion in colectia lor pentru sezonul rece? Majoritatea preturilor pentru haine de iarna se invart in jurul sumelor de 239 si 359 RON. Trebuie sa recunosti ca e un pret mic, fata de cel practicat de magazinele fizice.

Nu? In ceea ce priveste modelele, ele sunt parte dintr-o gama foarte larga, de la haine de iarna elegante si pana la cele mai practice, mai comode, menite a fi folosite pentru iesiri in natura. Totusi, abunda paltoanele cu taieturi clasice si cele Military, tunicile si jachetele cu gluga. Per ansamblu, colectia Ama Fashion de paltoane pentru sezonul toamna – iarna 2012 este una ce inspira imaginea unei femei moderne, ce se balanseaza intre romantism si putere, si care prefera sa arate bine intr-un stil comod.

In ceea ce priveste alte tipuri de haine din colectia toamna – iarna 2012, pe care le puteti gasi la Ama Fashion, aveti la dispozitie o gama variata de sacouri, rochii, fuste, camasi, pantofi si botine, toate avand preturi ce coboara si pana la 99 RON si urca la un maximum de 350 RON. Puteti gasi si rochii de seara deosebite, al caror pret de 200 RON va vor face sa vi le cumparati instant, pentru ca, in mod sigur, aceasta suma este una mult rea mica fata de cea obisnuita pentru modelul lor. Livrarea gratuita nu poate fi considerata decat un bonus si, de aceea, puteti avea certitudinea ca hainele din colectia toamna – iarna 2012 de la Ama Fashion reprezinta o afacere consistenta.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern