Imbracaminte — September 20, 2012 at 11:36 am

Jachete si pardesie, cu -69% reducere

 

     

Ieri, la televizor, au spus ca e timpul sa ne luam „Adio” de la vremea calduroasa, pentru ca temperaturile vor fi cu 10 grade mai jos decat sunt in mod normal in aceasta perioada. Asa ca este timpul sa ne punem tricourile si pantalonii scurti la pastrare pentru vara viitoare si sa uram „Salut” pardesielor si jachetelor, in speranta ca ne vor intampina si ele la fel de calduros. Departe de toata imaginea poetica, pe care am creat-o pana acum, vreau sa va anunt ca odata cu aducerea vestilor rele legate de vreme, vin si cu una buna: cei de la Oakwood ne-au pregatit o reducere de pana la -69% la hainele lor din piele.

Advertisment

Asadar, la ce pret ne putem cumpara o haina de piele la reducere? Trenciurile pentru femei costa chiar si 800 RON, ceea ce este foarte bine, tinand cont ca, pana acum, ele aveau un pret de 1799 RON. Pentru barbati, pana la reducere, o jacheta costa si 2249 RON, aceasta fiind, acum, de doar 1190, in urma reducerii de -69%. Suna foarte bine, as spune eu – expertul in reduceri de la OferteFashion! Daca e sa ma intrebi de un argument, am unul foarte puternic: hainele de piele „no name”, din magazinele reale, au exact acelasi pret ca cel pe care il au hainele de piele Oakwood, la reducere.

Partea cu adevarat buna este ca cineva vi le aduce la usa si, odata cu ele, veti primi si garantia calitatii, datorata renumelui brandului. Asadar, de ce sa nu primesti, in timp ce stai comod pe canapea, o haina de piele care in mod normal costa dublu, decat sa iesi afara – sa nu uitam de frig – si sa lergi dupa o haina care nici nu stii cat va rezista? Asa ca fugi repede, repede si arunca un ochi peste aceste haine de piele la reducere, cat timp nu afla si altii de reducerea de -69% si epuizeaza tot stocul! Pentru ca intr-adevar, asta ar fi o pierdere!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern