Imbracaminte — February 26, 2015 at 8:36 pm

Jerseuri ieftine pentru diferentele meteo de afara

 

     

Dupa ce ne lovim de diferentele de temperatura de afara, vrem sa optam pentru solutii cat mai utile si mai comode. La fel am patit si eu astazi, si am gasit varianta cea mai buna: jerseul. Sau mai explicit, puloverul cu nasturi. Am capatat o pasiune pentru cele knitted cu ochi mari, iar un anume site ofera niste variante foarte frumoase.

Advertisment

Prima varianta este foarte colorata. Dar nu atat de colorata incat sa nu poata fi purtat la aproape orice tip de imbracaminte. Imi place cum aduce acel strop de fun in tinuta, iar croiala sa pune in evidenta talia celor care decid sa il poarte.

18f-1260x1158

Tot din capitolul deschis la culoare si mai larg, am gasit un pulover crem, dar piesa de rezistenta o reprezinta buzunarele din piele. Este un pic mai lung, special pentru zilele de primavara cu care ne confruntam.

1f-1260x1158

Ultima varianta de astazi mi se pare un pic mai eleganta. Am optat pentru o bluza mai mulata si mai scurta, albastra, ideala. Se inchide cu capse si are un model clasic, dar care nu se va demoda niciodata.

3f-1260x1158

De acum, pasul urmator il reprezinta gasirea unor alte piese de imbracaminte care sa se potriveasca “manusa” cu aceste variante de bluze.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern