Imbracaminte — February 2, 2016 at 1:49 pm

Magazine europene cunoscute pentru ofertele variate in ceea ce priveste modele, calitate si pret

 

     

4-cu-ce-se-poarta-cizmele-lungi-femei
Sa te imbraci bine presupune sa stii sa-ti alegi hainele care iti vin bine, care se potrivesc siluetei pe care o ai, numarului de kilograme, inaltimii s.a.m.d. Magazinele de specialitate abunda in oferte fel de fel care ajung sa te cucereasca iremediabil si sa te determine sa declari in cele din urma fan al retailer-ului preferat.

Advertisment

In articolul de astazi voi trece in revista acele magazine europene cunoscute pentru ofertele variate in ceea ce priveste modele, calitate si pret.

magazine h&m
H&M – acest popular retailer suedez are locatii in intreaga lume, asadar si in Romania. Hainele lor nu exceleaza prin calitate dar sunt ieftine.

magazine APC
APC – este un brand francez modern ce ofera calitate superioara, renumit pentru farmecul si designul pur al colectiilor sale, dar preturile pieselor vestimentare sunt foarte mari.

magazine zadig-voltaire
ZADIG & VOLTAIRE – este un al brand francez ce ofera calitate dar si preturi mari. In Romania exista fabrici care lucreaza multe din hainele comercializate de aceasta firma.

magazine the kooples
KOOPLES – in situatia in care ai bani disponibili pentru haine poti investi in piese vestimentare de la acest brand. Sunt renumite pentru calitatea pe care o ofera.

magazine mango
MANGO – este o companie spaniola ce ofera produse la moda si destul de ieftine.

magazine zara
ZARA – este un popular retailer din Spania cunoscut pentru accesibilitate si pentru faptul ca tine pasul cu tendintele din moda. Si evident, foarte cunoscut de noi romanii.

magazine ASOS
ASOS – acest retailer din Marea Britanie se adreseaza adolescentilor si persoanelor de pana in 30 de ani.

magazine kookai
KOOKAI – acest retailer francez se adreseaza persoanelor de pana in 40 de ani pentru care ofera piese vestimentare de calitate. Preturile nu sunt tocmai mici dar investitia se merita.

Produsele brand-urilor enumerate pot fi gasite in magazinele online dar si in afara internetului. In functie de bugetul pe care il aveti, in fiecare anotimp va puteti completa garderoba cu haine care sa va vina bine si sa  va completeze in mod inspirat stilul personal.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern