Imbracaminte — February 11, 2013 at 10:26 am
Mai multe despre —

Mai multe despre termenul de “moda” – Partea #2

 

     

In ziua de azi moda este un curent foarte raspandit in lumea intreaga si afecteaza pe tineri in special. Diferite vedete cunoscute pornesc trenduri de toate felurile, fie ele cu frizuri extravagante, imbracaminte larga sau mulata, ori incaltari care mai de care mai diversificate. Tinerii ii urmeaza pe idolii lor vrand sa fie la fel ca ei imbracandu-se dupa acelasi tipar dupa care se imbraca si vedetele.

Advertisment

In decursul istoriei moda s-a schimbat de la un deceniu la altul fata de anii ’70 in care a aparut treningul aratand foarte diferit fata de cel pe care il imbracam noi in zilele noastre. Pantalonii largi au inceut sa fie din nou purtati de catre tinerele domnisoare, asta insemnand ca moda anilor 70 se repeta, pe atuncipantalonii largi erau un curent foarte raspandit atat in Europa dar si in America si Asia.

Creatorii de moda dau curs larg unor tendinte in moda care par ciudate la inceput dar dupa ceva timp devine ceva ce poarta toata lumea si este vazut ca fiind ceva frumos. Moda barbati este foarte ciudata si asa a fost pe tot decursul istoriei. Moda anilor 80 este o moda foarte ciudata in istorie deoarece coafurile erau foarte ciudate, machiajele erau mult prea stridente, culorile hainelor erau foarte deschise si era ceva gen “hipi”.

Odata cu trecerea anilor oamenii au inceput sa poarte haine din ce in ce mai frumoase si mai scumpe, fiind in trend cu ceea ce poarta toata lumea. Cum este zicala aceea roata se intoarce, asa este si cu moda moda anilor 70 si 80 a inceput sa fie reluata in randul tinerilor. Moda acestor ani fiind putin mai moderna si modificata intr-un stil de bun gust si de eleganta. Hainele ce erau purtate in anii 80 fiind putin mai bine imbinate in culori si cu machijul venind foarte bine pentru ca moda la femei s-a schimbat foarte mult.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern