Moda primavara 2013

 

     

Poate va ganditi ca este cam devreme sa ne gandim la moda primavara 2013 insa, avand in vedere ca se apropie o perioada de reduceri la haine destul de consistente, poate ca nu e chiar un lucru atat de rau sa va innoiti din timp garderoba sau, mai mult, sa fiti, chiar voi, un trend setter, cu un pas inaintea celorlalti. De aceea, iata ce va propun astazi, care sa se potriveasca in materie de moda primavara 2013.

Advertisment

1. Fuste din piele

La Balenciaga au predominat fustele din piele pentru primavara 2013, in toate culorile si lungimile. Iata ce am agsit eu, in magazinele de oferte fashion pe care le „colind”:

2. Rochii de seara lungi, cu taieturi deosebite

Tot la Balenciaga au fost recomandate rochiile de seara lungi, cu taieturi si decupaje deosebite, pentru primavara 2013. Recomandarea noastra este:

3. Pantaloni clasici si culorile albe

La Prada a predominat albul si, se pare, s-a reinventat clasicul,d eoarece colectia lor pentru primavara 2013 este una care aduce aminte de tinutele anilor `40. Astfel, iata ce va recomandam:

4. Bordeaux

De asemeni, tot la Prada, cea de-a doua culoare predominanta pentru primavara 2013 este bordeaux, in special daca acesta vine in combinatie cu albul, prezentat mai sus. Astfel, iata ce am gasit, in aceasta minunata culoare:

Asadar, se anunta interesanta moda primavara 2013, nu credeti?

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern