Imbracaminte — mai 9, 2013 at 11:03 am

Moda si muzica: urban in haine noi

 

     

M-am bucurat tare mult atunci cand am vazut ca a aparut primul numar al revistei Suburban Magazine si, inspirata fiind de aceasta, m-am decis sa dedic acest articol modei specifice genurilor de muzica underground, fie ca este vorba despre dubstep, hip hop sau altele, mai putin ascultate de marea masa.

Desigur, in respectiva revista, pe care v-o recomand spre citire cu cea mai mare placere, sunt promovate in special hainele produse de numele mari din domeniu, precum „vedeta sezonului”, Air Jordan. Noi, mai mici si mai pamanteni, vom incerca sa echivalam acest renume prin bun gust si preturi mici.

Hanorace largi

Suburban Magazine numeste hanoracele largi noua „little black dress”, in cultura urbana. Sunt perfect de acord cu acest titlu, si iata, de ce, va propun urmatoarele modele.

hanorac barbati

hanorace barbati visinii

Nu imi plac acele hanorace cu scris si consider ca sunt foarte greu adaptabile unei tinute. Insa, in colectia Le Createur, puteti gasi cateva modele foarte frumoase, care pot fi, cu usurinta, unisex.

Camasi

Asa cum se spune si in respectiva revista, noutatea din moda hip-hop si dub, din aceste zile, sunt camasile. V-am prezentat, deja, un articol despre camasi pentru barbati, insa vreau sa va mai atrag atentia asupra a doua modele care mi-au placut in mod special, care sunt mai adecvate modei urbane undergorund:

camasi in carouri

camasi barbati de vara 2013

camasi barbati de vara 2013

Daca nu ma credeti ca noile etichete de „underground” sunt camasile, uitati-va, o secunda, la ceea ce poarta artistii autohtoni din acest domeniu, asa cum este Deliric1.

Tenisi de baschet [Vezi colectia aici]

Va pot recomanda sa cumparati noua vedeta a momentului, Air Jordan XX3, sau sa imi urmati sfatul si sa va orientati spre ceva mai simplu, asa cum sunt aceste doua perechi de la Diesel. Desigur, nu arata la fel de bine cum o fac primele, insa, cu siguranta, nu sunt nici ele de ici colo.

adidasi diesel

adidasi diesel barbati

adidasi diesel barbati

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern