Imbracaminte — octombrie 27, 2018 at 9:09 pm

Modele superbe de bluze si veste pentru femei!

 

     

Ieri, fiind duminica, am iesit cu cateva prietene la o cafea. In felul asta am petrecut o dimineata in care m-am simtit minunat. Am discutat despre multe si de toate si, inevitabil, despre cum si ce se mai poarta. Stiind ca verific zi de zi site-uri fashion in ideea de a vedea ce a mai aparut nou, Magda, o prietena draga inca din liceu, m-a rugat sa o indrum catre un magazin online din care sa isi cumpere o bluza si o vesta. Cum traim intr-un mic orasel de provincie ii inteleg dorinta. Si sa vrem, in magazinele offline de aici nu gasesti mare lucru, chinezisme si cam atat.

Este firesc ca orice femeie care se respecta sa isi doreasca sa fie eleganta indiferent de context, chiar daca traieste intr-o urbe in care nu se prea pune accent pe modul in care te imbraci. Revenind la Magda, vazusem niste bluze deosebit de frumoase intr-un magazin al carui “prag” il trec zilnic. Normal ca i-am spus despre el! M-a sunat foarte incantata aseara sa-mi spuna ca si-a cumparat si o ie. M-am bucurat ca am ajutat-o sa-si gaseasca ceva frumos, dar m-am gandit ca ar trebui sa vedeti si voi oferta de bluze, body si veste pe care i-am recomandat-o.

Pe site, veti gasi numeroase modele de bluze de vara, intr-o simfonie de culori. In imagini am facut o selectie minimala.

Bluze potrivite oricarui context

bluze femei 2 bluze femei    bluze lungi femei bluze dama

Pe acelasi site veti gasi niste ii splendide! Fii mandra ca este romanca si poarta ie ori de cate ori ai ocazia.

Ii traditionale

ie traditionala 2 ii 1

Body chic

body femei body alb femei

Modele interesante de veste am gasit la melimeloparis.ro

vesta femeiPosibilitatea de a cumpara online reprezinta o oportunitate excelenta de a te bucura de haine frumoase, indiferent de localitatea in care traiesti!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern