Imbracaminte — februarie 13, 2013 at 11:10 am

New York Fashion Week

 

     

In caz ca nu stiati (poate ca aici e si greseala mea, ca m-am prins cu sesiunea si am neglijat stirile din moda) acum este in plina desfasurare New York Fashion Week. Mai exact, evenimentul a ajuns la cea de-a 5-a zi, cand cei de la Alice + Olivia si-au prezentat creatiile.

Se cuvine, asadar, sa ajungem din urma si sa ne punem si noi la curent, repede, cu ce noutati au mai aparut si cu ce va fi la moda in sezonul toamna – iarna 2013.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le retinem despre Mercedes-Benz Fashion Week, asa cum este acest eveniment supranumit, este ca nu se prezinta haine pe care cele mai multe femei sau barbati le-ar purta. Sunt branduri scumpe, care vin cu modele adecvate unui anumit stil de viata. merita, insa, sa ne inspiram din ele si sa incercam, cumva, sa ne simtim si noi ca niste mici staruri.

Fashion Herrera Fall 2013

Unul dintre principalele aspecte care separa brandurile de lux de cele comune este tipul de material folosit. Probabil, de aceea, la New York Fashion Week putem vedea o abundenta de materiale precum satin, matase, piele sau blana. Carolina Herrera a prezentat, de exemplu, vineri, o rochie deosebita, facuta dintr-un satin verde inchis, care avea o margine tivita cu blana de vulpe. Deosebita, trebuie sa recunoastem, insa special conceputa doar pentru evenimentele de pe Covorul Rosu. Retinem, insa, elementele precum verdele, blana sau satinul. Sa nu uitam nici de spatele gol!

Si, pe baza lor, sa incercam s construim si noi o tinuta:

8

Pantofi – 119 ron
Curea – 12 ron
Rochie – 129 ron
Esarfa – 16 ron
Geanta – 79 ron
Bentita – 2 ron
Cercei – 19 ron

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern