Noua colectie franceza pentru femei, primavara – vara 2013

 

     

Acest articol se incadreaza cu brio in rollercoster-ul nostru in care gasim articole fierbinti, deoarece fiecare element vestimentar prezentat face parte din sectiunea de noutati a celui mai mare magazin online cu moda franceza din Romania, 3Suisses. Am ales sa va aratam cele mai recente haine pentru femei din sezonul primavara-vara 2013, dupa care va urma sa va prezentam lichidarile de stoc pentru sezonul in care inca ne aflam si care se pare ca nu vrea sa ne scuteasca de frigul de afara (sunt reduceri de 50% la hainele pentru barbati si femei, dar vom vorbi intr-un alt articol despre ele).

Advertisment

Tunica, sandale, bratari, pulovere cu maneca scurta si multe alte accesorii si piese vestimentare la preturi foarte bune tinand cont ca inca nu a inceput sezonul insorit. Am afisat mai jos un rezumat al celor peste 700 de accesorii, haine si articole de incaltaminte din magazinul care ne intampina cu moda franceza, 3Suisses.ro .

noutati primavara-vara 2013

Pentru a vedea toate hainele si detaliile suplimentare, dati click aici.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern