Imbracaminte — ianuarie 21, 2013 at 8:18 pm

Oferte de haine pe care nu trebuie sa le ratezi!

 

     

Ok, haideti sa vedem ce ne-eau pregatit magazinele pentru saptamana aceasta si unde gasim cele mai bune chilipiruri in materie de haine. Sunteti pregatite pentru cumparaturi?!

Stock Shock la Miniprix

reduceri 50 la suta

Poate ati observat in ultimele articole ca v-am prezentat niste preturi care cu greu puteau fi acceptate, de tipul un tricou 9 lei sau o bratara 2 lei. Asta pentru ca oferta celor de la Miniprix mi-a permis sa fac asta.

Gasiti in magazinul lor de la haine barbatesti la cele pentru femei, de la costume office la bijuterii. Orice v-ati dori, merita sa va incepeti cumparaturile din punctul asta. Gasiti oferta pe pagina aceasta.

Sale de sacouri si pantofi de lux la Fashion Up

oferta la sacouri

Privesti cu jind la imbracamintea eleganta pe care o au unele persoane si, desi iti doresti, stii ca e foarte greu sa ai una la fel? Ei bine, saptamana asta efortul pe care ar trebui sa il faci sa te vezi intr-o astfel de tinuta se reduce la jumatate, pentru ca asa sunt si preturile de la Fashion Up la costumele si incaltamintea de lux. Intr-un cuvant, ce ieri gaseai la 300 RON si nu te indurai sa iti cumperi, astazi gasesti la 150 RON – un pret destul de acceptabil, avand in vedere calitatea.

Gasesti produsele, despre care spuneam, aici.

Be You si reducerile de pana la 63%

tinute be you la oferta

De cand eram mica, imi plac hainele celor de la Be You. Desigur, pe atunci nu existau magazine online si nici nu prea aveam eu independenta totala in cumparatul lor insa, de cand am crescut, am avut liber la cele mai trasnite tinute, din caldura scaunului meu de la birou. Mai ales ca, acum, privind prin perspectiva matura, pot vedea ca hainele Be You au un pret pre mic, chiar, pentru calitatea si design-ul lor.

Si pe ele, le gasiti aici.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern