Imbracaminte — septembrie 5, 2012 at 7:20 am

Pe munte, cu Mountrek si -66% reducere!

 

     

Cu siguranta, cei care se aventureaza pe munte, fara echipamentul necesar sau fara a avea cel putin o incalaminte adecvata, sunt supusi unui mare risc, in special daca aceasta calatorie se face pe timp de toamna sau iarna. Vedem astfel de stiri la televizor, in fiecare sezon rece sau ploios, iar principalul motiv pentru aceste accidente este lipsa echipamentului. Desigur, un echipament profesionist, care sa reziste si celor mai aprige conditii de mediu, este extraordinar de scump si chiar si oamenii foarte pasionati de alpinism si-l permit arareori. Dar Mountrek ne face, astazi, o surpriza, si ne ofera perechile de incaltaminte pentru munte ce i-au facut celebri, cu o reducere de -66%.

Desigur, poate te gandesti ca tu nu ai avea nevoie de incaltaminte adecvata pentru munte, deoarece nu ai obiceiul sa te aventurezi prin locuri periculoase sau pe trasee pe care acestea sunt necesare. Sa-ti spun un secret: la munte, daca ai incaltamintea potrivita, astfel incat sa scapi de stresul ca poti aluneca oricand, privelistea ti se va parea mult mai frumoasa si te vei putea bucura din plin de aerul curat si momentele petrecute acolo.

Dar nu numai pe traseele montane poti folosi incaltamintea de la Mountrek, cumparata cu -66%. Adu-ti aminte strazile orasului iarna, ghetusul de pe trotuare si momentele in care, mergand pe ele, trebuia sa iti incordezi fiecare muschi din corp ca sa nu aluneci si sa reusesti sa iti mentii echilibrul. Crezi ca ai trai acelasi chin si iarna aceasta, daca ai avea niste cizme special concepute pentru astfel de conditii de mediu? Cu siguranta nu si, de aceea, iti recomandam sa profiti de oferta de -66% reducere la incaltamintea de munte Mountrek si, printre atatea modele minunate, sa il cauti pe cel care iti place si pe care te vei bizui in anotimpul rece care trebuie sa vina, acusi.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern