Imbracaminte — aprilie 1, 2013 at 11:38 am

Rochii negre de la T!naR, sub 100 RON

 

     

Rochia neagra poate sa reprezinte acea pata de eleganta de care are o femeie nevoie si care poate sa fie pusa in evidenta cu ajutorul accesoriilor. Trebuie, totusi, sa avem foarte mare grija atunci cand alegem o rochie. Chiar daca “negrul subtiaza”, alegerea unui model nepotrivit de rochie pentru corpul vostru poate sa va aduca doar dezavantaje.

Toate rochiile de mai jos se potrivesc foarte bine cu o geanta plic si cu pantofi eleganti, cu toc inalt. De asemenea, poti sa alegi un colier de la Meli Melo, care sa nu coste mai mult de 50 RON, dar care sa fie de efect.

Prima rochie pe care ti-o prezentam este una foarte potrivita femeilor care au forma corporala de tip para. Astfel, se va pune in evidenta zona bustului, iar soldurile proeminente vor si subtil ascunse. De asemenea, produce si un efect de alungire a picioarelor, aceasta fiind o problema comuna in randul nostru. Un mare plus este faptul ca materialul nu este simplu, ci se poate observa un patern elegant si placut.

rochie neagra

A doua rochie se potriveste tot femeilor care au probleme cu solduri mai late, deoarece, datorita aplicatiei din zona taliei, se va produce un efect vizual care va face ca forma ta sa fie conturata armonios. Decolteul adanc din spate compenseaza gulerul la baza gatului din fata, reusind sa scoata in evidenta orice doamna sau domnisoara.

rochie neargra 2

A treia rochie se potriveste tuturor formelor. Este larga si pune in evidenta talia, reusind sa ofere o postura pozitiva femeilor slabe, dar si celor mai plinute. Aspectul de voal o face foarte potrivita, mai ales pentru petrecerile de vara.

rochie neagra 3

A patra rochie este potrivita acelora dintre noi care au un punct sensibil pentru piele. Asadar, vom intalni aplicatii decorative de buzunare, la umeri, dar si banda taliei, toate din piele. Rochia este completata de fermoarul proeminent din spate si de slitul care ii urmeaza. Acum, fetele rele, care vor sa para cuminti, o pot alege cu incredere. Accentueaza-ti personalitatea cu ajutorul unor accesorii sugestive.

rochie neagra 4

Facand o concluzie, consideram ca rochia neagra va ramane un accesoriu de actualitate, ea netinand cont de secolul in care ne aflam.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern