Imbracaminte — September 5, 2012 at 8:42 pm

Si cei mici au dreptul sa fie cool, cu -67% reducere!

 

     

Poate ti se pare ca, daca esti copil, „moda” este un domeniu abstract si neinteresant. Te inseli, in mod sigur. Atunci cand esti copil, hainele conteaza foarte mult, deoarece ceilalti copii inca nu siu sa aprecieze adevaratele calitati sufletesti. Asadar, daca vrei ca fiul sau fiica ta sa fie populari in grupurile lor de prieteni, poate ar trebui sa arunci o privire peste colectia de haine pentru copii a celor de la DeeLuxe si sa profiti de oferta lor de -67% reducere!

Advertisment

DeeLuxe Kids ofera atat haine pentru baietei, cat si pentru fetite. Oferta lor este una vasta, ce variaza de la tricouri si camasi pana la jachete si rochite. Cel mai mare pret pe care il vei plati este de doar 179 RON, suma infima pentru calitatea care vine impreuna cu numele companiei DeeLuxe, aceasta fiind la foarte mare cautare in special in Franta, acolo de unde este aceasta. Pentru fetite, chiar, preturile oferite in oferta DeeLuxe Kids de -67% sunt mult mai mici, cel mai mare dintre acestea ajungand la 109 RON. Desigur, daca te vei uita atent peste ea, vei vedea ca majoritatea hainelor au preturi mult mai mici, ocazie foarte buna sa ii cumperi copilului tau cateva haine de calitate pentru mers la scoala, daca tot este pe punctul de a incepe.

Cumpara-i celui mic haine de firma la un pret pe masura

Produsele din colectia DeeLuxe Kids au fost atat de mult apreciate de catre cei mici si cei mari, incat multe dintre ele sunt, acum, la doar cateva ore de la anuntarea ofertei, pe epuizate. Nu-i refuza copilului tau dreptul de a purta haine „cool”, la moda, si ofera-i ocazia de a arunca o privire peste colectia DeeLuxe Kids. Pe scurt, grabeste-te si cumpara copilului tau haine pentru scoala, inainte ca oferta de -67% reducere sa se termine si, cu siguranta, vei realiza ca ai facut o afacere avantajoasa pentru tine!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern