Imbracaminte — March 29, 2014 at 11:45 am
Mai multe despre —

Tinuta saptamanii: 24 – 30 martie

 

     

Astazi m-a impresionat o tinuta gasita pe Glamour, intr-un articol ce propunea 10 tinute pentru birou. Aceasta este:

Advertisment

tinuta de primavara 2014

Superba, nu? Asa caam sa incerc sa caut aceleasi produse, prin magazinele online romanesti, astfel incat sa o recreez cat mai exact.

camasa-body~-alb

La camasa am avut noroc, pentru ca am gasit repede ce imi trebuia: un body. Ca sa se obtina exact tinuta de mai sus, insa, ar trebui ca aceasta camasa sa fie un pic mai larga, modelul ales de mine fiind, oarecum, mulat. Totusi, cred ca ar fi si mai confortabil si mai placut daca ati alege cu un numar mai mare. Iar efectul ar fi acelasi, in mod sigur.

pantaloni

In cazul pantalonilor, n-am fost atat de norocoasa, insa. Am gasit aceasta pereche, care se apropie de ideea  generala a tinutei. Imi place foarte mult partea de jos, care contureaza pulpa, dand un aspect foarte placut.

curea mov

Eram convinsa ca va trebui sa caut mult si bine pana sa gasesc o curea alba, simpla. Dar m-am inselat. Am gasit-o foarte repede, la Stradivarius (uite de aceea iubesc eu brandul asta). Si ce-mi place, mai mult, este catarama aurita, care permite asortarea cu bijuterii aurii sau, de ce nu, cu un plic auriu.

Totusi, cred ca se pot gasi si alte obiecte, mai bune, asa ca astept propuneri din partea voastra, pentru cum putem reconstrui tinuta de saptamana aceasta.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern