Imbracaminte — mai 14, 2013 at 12:28 pm

Tinuta saptamanii: college girl

 

     

Suntem de parere ca imbatranim doar atunci cand incepem sa ne simtim batrani si, probabil si de aceea, avem o preferinta pentru tinutele de tip schoolgirl. V-am mai prezentat cateva, in paginile site-ului nostru, insa astazi vrem sa venim cu o noua inspiratie, avand in vedere si vremea calduroasa de afara, dar si apropiata Zi a Copilului, pe care speram sa o sarbatoriti, asa cum vom face si noi!

Si ca sa ne suprapunem si cu perioada sesiunii, care bate la usa, ne vom indrepta mai mult spre ceea ce americanii numesc „college look”, decat spre liceu, asa cum am facut-o pana acum.

school girl

Noua ne-a placut foarte mult aceasta tinuta, insa, din nefericire, nici unul dintre produse nu se comercializeaza si in Romania, asa ca va trebui sa ne adaptam putin si sa improvizam, cu ce avem la indemana. Iar ce avem la indemana este:

bluza alba

plic meli melo

pantaloni TinAR kaki

balerini ara

multi

bratara

bratari cu inima

Speram ca v-a placut tinuta pe care v-am prezentat-o astazi – in special pentru ca nu am mai facut-o de mult, si asteptam propunerile voastre la adresa de contact sau in comentarii, pentru alte tinute sau chiar si diei de articole. Ce ati vrea sa mai vedeti pe site-ul nostru? Ce produse interesante ati mai vazut pe rafturile magazinelor online?

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern