Imbracaminte — octombrie 12, 2012 at 2:40 pm

Top 5 pantaloni jeans denim pentru femei la un pret mic

 

     

Imi continui seria de topuri, prezentandu-va, astazi, cei mai ieftini pantaloni jeans denim de pe piata si unde ii puteti gasi. Te asigur, toate modelele de jeansi fac parte din trendul acestui sezon si pretul mic nu inseamna ca ele nu sunt de calitate!

1. Blugi skinny femei STRUGGLES lung, la 99 RON

Cu 5 buzunare, aceasta pereche de pantaloni jeans denim continua sa acapareze podiumurile de moda si sezonul acesta. Poate ca asta este si motivul pentru care cei de la 3 Suisses ii ofera cu o reducere de -40%!

2. Blugi evazati vintage STRUGGLE’S, 216 RON

Nu numai ca anul asta se poarta pantaloni jeans denim vintage, dar acest model iti vor face formele sa arate minunat. Pe cuvant de blogger!

3. Jeans denim Killah, 184 RON (-78% reducere)

Cum iti suna o reducere de -78%? Foarte bine, nu? Pentru ca aceasta este reducerea oferita de cei de la Killah pentru acesti pantaloni jeans denim. Si trebuie sa recunoastem, modelul este unul cu adevarat reusit!

4. Jeans Mango Alice3 navy, 129 lei

De Mango stii, cu siguranta, ca fac produse de calitate si acest lucru se observa si la acesti pantaloni jeans denim, care vin, in plus,si cu posibilitatea de a fi cumparati in rate.

5. KILLAH Woman Jeans, 156 Ron

Mi-am promis ca nu am sa ma las furata de peisaj si ca am sa va prezint doar pantaloni jeans denim, totusi, nu am putut rezista acestui model deosebit venit de la cei de la Killah. Asa-i ca nici voi nu puteti..?

Bonus: Jeansi BeltArt pentru femei, 87 RON

Si ca sa-mi spal pacatele pentru perechea prezentata mai sus, va prezint si niste jeansi denim veniti de la BeltArt. Au o reducere de -30% si, cu siguranta, merita toata atentia noastra!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern