Imbracaminte — decembrie 13, 2012 at 10:50 am

Trei modele de fusta, pe care trebuie sa le ai in dulap

 

     

Stiti ce ne face pe noi, femeile, femei? Faptul ca putem sa ne scoatem in evidenta atuurile corporale fara sa ne catalogheze nimeni ca avand gusturi sexuale indoielnice. Bine, mai adaugam si faptul ca daca natura nu a fost atat de darnica la capitolul calitati, nu e nimic ce nu s-ar putea rezolva cu un machiaj, un push-up si un clipit din gene sau ca, cel putin o data pe luna, putem fi tafnoase fara motiv, si toata lumea sa ne ierte. Dar principalul motiv ramane, in continuare, cel al diversitatii vestimentatiei.

Asadar, iata 3 tipuri de fusta pe care trebuie, neaparat, sa le ai in propria garderoba:

1. Fusta clos

fusta clos

Fusta clos este comoda, este feminina, este copilaroasa. Este cea care completeaza filmele romantice vechi si cea care nu te lasa la greu, atunci cand mergi pe bicicleta. Este elementul principal al unei vestimentatii, ea putand transforma chiar si pe cea mai morocanoasa dintre noi, intr-un zambet mergator, adiind a primavara. Eu am 3 modele de fusta clos, in garderoba, tu cate ai?

2. Fusta creion

fusta gri

Poate ca firea copilaroasa, oricat mi-ar placea mie sa ma caracterizeze, nu e potrivita in toate situatiile. Uneori, trebuie sa ma impun prin mai mult decat personalitate – apropo, stiai ca persoanele mai frumoase sunt, automat, considerate mai inteligente? Serios, e dovedit statistic. Si oricat nu-mi place ideea ca, de cele mai multe ori, haina este cea care face diferenta si ajuta la deschisul multor usi, mi s-a dovedit, de multe ori, ca o tinuta eleganta ajuta chiar si in cele mai imposibile situatii. Asadar, de ce sa nu iti usurezi eforturile si sa te prezinti, la intalniri – indiferent de natura lor, purtand o fusta creion, o camasa si tocuri inalte? Ai sa fii surprinsa de efectul obtinut si, a doua oara, te vei gandi direct la o astfel de tinuta, inainte sa iesi din casa!

3. Fusta peplum

fusta peplum

Daca un curent vestimentar mi-a placut, vreodata, in mod deosebit, atunci acesta este pin-up, din care se trage si fusta plepum. Specific anilor `60, el este, poate, cel mai optimist si plin de viata stil pe care l-am vazut, in toata istoria modei. Bentite colorate, plepum, pantofi de dans, masini decapotabile, barbati in uniforme si tarte cu fructe – acestea sunt imaginile care imi vin in minte cand ma gandesc al el si, in mod sigur, daca vei adopta o tinuta pin-up, aceasta va fi si starea ta de spirit. Sa nu uiti de cireasa de pe tort – rujul rosu – si, in mod sigur, vei fi o aparitie remarcabila!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern