Imbracaminte — February 7, 2013 at 6:54 pm

Trendul anului 2013: fara trend

 

     

Cel mai mare trend al anului 2013 poate fi acela ca moda nu este caracterizata prin nimic specific. Bazandu-ne pe prezentarile de moda de pe catwalk-uri, putem spune, totusi, ca se poarta o combinatie intre imracamintea androgina si cea chic. Culorile sunt stralucitoare si puternice sau doar alb si negru, iar texturile sunt matasoase si usoare.

Advertisment

Si, mai mult, tinutele sunt create pentru toate siluetele: pantaloni scurti pentru picioare sexy, rochii lungi, bluze mulate sau umflate, etc.

5a

Pe scurt, se poarta cam ceea ce s-a purtat si primavara si toamna trecuta.

Criticii de moda spun ca aceasta piata a ajuns la saturatie si ca, pe viitor, vom vedea doar astfel de tendinte in moda: designerii nu se vor mai axa doar pe o anumita caracteristica si abordare, ci vor incerca sa includa, in colectiile lor, piese care sa se conformeze tuturor stilurilor.

Fie ca e vorba despre o miscare indrazneata de marketing sau doar o lipsa de inspiratie a designerilor, cert este ca, intr-un final, catwalk-urile par sa se adreseze si oamenilor de zi cu zi, mie, voua. Totusi, nu cred ca aceasta tendinta sa reziste prea mult, in ciuda primirii calde din partea publicului, deoarece, am vazut, sunt unii designeri chiar celebri care doresc sa isi impuna semnatura, la fel cum s-a intamplat si in cazul nouvelle japonisme.

Asadar, din ceea ce am vazut, retinem faptul ca se poarta tinutele care combina stilul androgin cu cel chic si asteptam sa vedem ce are sa se intample. Pana atunci, mergand pe ideea aceasta, sa va prezint o tinuta foarte draga mie:

5b

Fusta – 59 ron
Camasa – 35 ron
Curea – 14 ron
Pantofi – 89 ron
Geanta – 27 ron
Cardigan – 29 ron
Jacheta – 42 ron
Cravata – 9 ron
Bratara – 9 ron
Cercei – 9 ron

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern