Tu ce haine imbraci cand mergi la o aniversare? (Femei & barbati)

 

     

Aniversarile sunt situatii in care mai multe persoane se aduna pentru a sarbatori ziua de nastere sau pe cea onomastica, implinirea unui numar de an de casnicie, in fond, celebrarea unui eveniment important de viata sau a unui eveniment social, gen vernisaj aniversar, o gala aniversara etc. Un asemenea eveniment trebuie sarbatorit si prin tinuta, atat de catre adulti cat si pentru copii, in functie de context. Vom face referire in cele ce urmeaza la acele aniversari private, cele care sarbatoresc un eveniment personal.

Advertisment

Sa presupunem ca ai primit o asemenea invitatie. Ce trebuie sa faci ulterior? Simplu!

Verifica invitatia. In cazul in care nu include nicio indicatie cu privire la dress code, va trebui sa te descurci si sa-ti alegi tinuta pe care o consideri potrivita. Cand faci acest lucru trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte: Locul in care se va desfasura, casa gazdei sau un restaurant de lux? Daca este vorba despre cea de a doua varianta se are in vedere aspectul formal mult mai pregnant. Aniversarile sarbatorite dimineata (mai rar se intampla) sunt mai putin formale decat cele de dupa-amiaza si seara.

Doamnelor si domnisoarelor, nu veti gresi daca decideti sa optati pentru o tinuta poartă smart casual. O rochie eleganta (poate fi chiar stilul semi-seara); pantaloni eleganti purtati cu o bluza de matase, o bluza fina din casmir, un cardigan sau un sacou; reprezinta o alegere inspirata. De asemenea, la anumite aniversari se poate merge si in blugi foarte eleganti purtati intotdeauna cu pantofi de cea mai buna calitate.

outfit_large_9a4506c2-183a-47ce-8d04-4ac101a6023d

Domnilor, in situatia in care nu vi se va solicita sa imbracati un costum formal,  la o aniversare puteti purta un costum casual, fara cravata,  pantaloni si tricou polo,  jachete sau pulovere elegante.

outfit_large_1e28d487-7e8b-44d0-8186-0d828c5915d4

Si inca ceva, doamnelor si domnilor! Purtati accesorii elegante. Pentru doamne, perlele sunt absolut perfecte, asa cum sunt si brosele, bratarile si cerceii. Esarfe de matase, ciorapi de matase si pantofi incantatori, toate va ajuta sa obtineti un look incantator. In plus, nu uitati de cel mai important accesoriu, zambetul!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern