-30% la incaltamintea de sarbatori pentru femei (Reducere fulger)

 

     

Prin reducere fulger facem referire la faptul ca aceasta oferta nu o sa tina mult timp, asadar daca aveti nevoie de o incaltaminte dama pentru aceste sarbatori (de calitate superioara, sa nu intre apa prin ea si sa aiba un stil modern si elegant in acelasi timp) atunci in aceasta scurta perioada este nevoie sa dati o privire peste stocul celor de la 3Suisses cu incaltaminte de iarna.

incaltaminte dama de sarbatori

Tot ce trebuie sa faceti pentru a aplica la aceasta scurta promotie este sa introduceti codul 30000 in cosul de cumparaturi dupa ce v-ati ales perechea (sau perechile) dorite. Produsele inca disponibile in stoc sunt de ordinul sutelor, mai exact 172 produse noi ideale pentru aceste sarbatori de iarna.

cizme dama pentru sarbatori

Am pus ca preview pentru a va face o idee despre ce incaltaminte este vorba doar doua modele cu cizme de piele superbe pentru orice femeie, insa pentru a lua decizia finala in achizitionarea unei perechi va invitam sa va uitati peste celelalte 170 modele.

Spor la cumparaturi, insa grabiti-va!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern