Incaltaminte — August 21, 2015 at 1:55 pm

5 modele de expadrile pentru barbati

 

     

Unul dintre cititorii nostri si-a exprimat dorinta de a citi pe site un articol dedicat unui tip de incaltaminte deosebit de comoda, expadrilele. Mi-a placut ideea si ii dau curs.

Advertisment

Istoria expadrilelor ne intoarce inapoi in timp in secolul al XIV-lea cand tipul acesta practic de incaltaminte  era foarte purtat in Catalonia, Spania. De atunci, expadrilele au sfidat timpul pastrandu-si forma practica originala pana in zilele noastre. Expadrilele pentru barbati isi gasesc locul in fiecare garderoba. Vezi cateva modele de expadile foarte interesante in cele ce urmeaza!

Modelul Blue Harbour de la Marks & Spencer este foarte potrivit pentru o plimbare pe plaja. Talpa, robusta, va trece prin aceasta vara dar si prin cele urmatoare. Pentru un look de nota maxima, poarta acest model de expadrile cu o pereche de pantaloni chinos slim si o camasa de vara.

expadrile

expadrile M&S

Incepand cu 1927, firma Castañer este renumita pentru espadrilele sale de lux. Modelul la care m-am oprit este potrivit pentru o plimbare in parc si nu numai. Foarte durabile, aceste expadrile pot fi purtate cu pantaloni scurti din bumbac.

expadile barbat expadrle barbat 1

In vara aceasta, ASOS a scos pe piata expadrile din piele de caprioara deosebit de frumoase. Moi si confortabile, expadrilele de la ASOS adauga un aer sofisticat look-ului.

ASOS expadrile ASOS expadrilel

Toms a creat un model de expadrile cu imprimeu aztec. Le poti adauga intr-un outfit casual pentru un efect garantat.

expadrile Toms expadrile Toms1

 

Daca iti doresti o pereche de expadrile fara imprimeu, poti incerca cu un model de la  H & M. Poti purta expadrile rosii cu o pereche de pantaloni scurti din bumbac si un tricou polo.

expadrile HM  HM expadrile

Aceasta este numai o parte din oferta de expadrile pe care o puteti gasi online. Preturile nu sunt mari iar modelele sunt deosebit de frumoase. Confortabile, expadrilele sunt optiunea cea mai potrivita pentru plimbarile lungi si nu numai.

Inspiratie si spor la cumparaturi!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern