Incaltaminte — iunie 3, 2015 at 11:19 am

Ce slapi sa aleg pentru aceasta vara

 

     

slapi 2015 2016

Am inceput deja sa ne alegem fiecare element vestimentar pe care il vom lua cu noi la mare in acest an, dar inca nu am decis ce model de slapi sa purtam pe plaja, mai ales ca sunt foarte multe variante din care putem sa alegem. Chiar daca acestia par cei mai putin importanti, ei nu vor putea fi alesi oarecum si trebuie sa tinem cont si de celelalte elemente vestimentare pe care le vom purta pe plaja. In primul rand costumul de baie trebuie sa fie intr-un asorte clasic sau de tendinta cu slapii.

Cum ne alegem slapii in functie de material

Stim foarte bine ca slapii de plaja sunt realizati din multe materiale, incepand de la cauciuc, burete, panza sau chiar plastic. Se pare ca cei mai preferati de majoritatea celor care merg la plaja, sunt cei din burete, acestia fiind foarte comozi datorita greutatii lor, dar si a faptului ca se usuca extrem de repede daca sunt udati. Au insa si un mic dezavantaj, acestia rezistand destul de putin in comparatie cu celelalte modele.

Slapii de plaja realizati din cauciuc sunt mai putin intalniti pe plaja, dar de cele mai multe ori acestia sunt alesi de catre persoanele care sunt ceva mai serioase si mai sobre si care nu-si permit lejeritatea de a purta clasicii papuci din burete.

Indiferent de modelul de slapi pe care ii vom alege, este bine ca acestia sa ne vina perfect in picior, sa ne ofere o lejeritate sporita, mai ales ca vom merge cu ei prin nisip (stiu ca preferam cu totii sa mergem desculti, insa cand e arsita, nu avem prea multe sanse sa facem asta), lucru care stim foarte bine ca nu este foarte usor de realizat, daca purtam o pereche de slapi ce nu sunt perfect mulati pe piciorul nostru.


Eu personal din experienta destul de stufoasa cu privire la acest aspect va recomand slapii cu talpa de burete si model de prindere printre degetul mare de la picior (daca nu sunteti obisnuiti, la inceput o sa ti se pare putin cam ciudat, insa te vei obisnuii rapid). – vezi modelele de mai sus.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern