Incaltaminte — februarie 24, 2013 at 10:32 pm

Pantofi cu platforma pentru anul 2013 – Reduceri de pret

 

     

Am facut putin research pe tema aceasta si am ajuns la concluzia ca sunt foarte multe modele aflate in outlet-ul magazinelor online care inca pot fi purtate cu tandrete atunci cand e o zi obisnuita, o seara decenta sau o noapte alba, plina de distractii. Modele de pantofi cu platforma care poti sa le porti in aceasta primavara 2013 si nu numai, se gasesc la niste preturi fabuloase, privind in acelasi timp preturile pietei din aceasta nisa.

Preferam in special modelele colorate, oferindu-i fiecarei domnisoare in special, un moment de-a aduce ceva in plus fata de restul anturajului si in unele ipostaze starnind invidia altor fete. Asadar, incepem cu magazinul StarShiners, care pe noi ne-a impresionat cu doar trei modele, la preturi excelente.

pantofi cu platforma 2013

Continuam cu doar cateva modele din stocul celor de la FashionUp si asta datorita faptului ca am incercat sa punem accent pe raportul dintre calitate si pret, nu pe cantitate (am ales intervalul de pret de la 18 lei – 250 lei si am expus in articol 3 modele care ne plac).

pantofi platforma

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern