Pantofi platforma 2013 – Partea a-2a

 

     

Vine acel moment din an, in care nimeni nu poate condamna o femeie ca merge la cumparaturi de pantofi! Si acel moment este chiar acum! pentru ca se apropie primavara si, vorba americanului, „a girl has to do what a girl has to do”!

Iar in 2013, vor fi la moda platformele! Nici un curent nu se putea potrivi mai bine, avand in vedere ca ele sunt comode, foarte aspectuoase si au indeajuns de multe personalitate incat sa se poata construi o intreaga tinuta in jurul lor.

De aceea, iata ce pantofi platforma 2013 va recomanda echipa noastra:

oferta

1. Pantofi platforma in culori vii

Personal, imi place foarte mult combinatia colanti + pulovar/blazer asortat cu o pereche de pantofi platforma, in culori vii. De aceea, modelele urmatoare vor fi dintre cele mai vii colorate pe care le-am gasit!

pantofi platforma ROSI

pantofi ana RED

pantofi rosii cu platforma

pantofi platforma EPICA albastri

2. Pantofi platforma eleganti

In acest moment, cred ca cei mai eleganti pantofi sunt cei cu platforma, insa lacuiti. Cei din catifea nu imi par a fi adecvati tuturor situatiilor insa, cu siguranta, cu o pereche de pantofi platforma lacuita nu puteti da gres.

pantofi condur

pantofi lubi platforma

epica negri

pantofi Ana Lublin

platforma luciosi

sandale epica

3. Pantofi platforma comozi

In ciuda aparentelor, asa cum spuneam mai sus, pantofii platforma sunt foarte comozi. Insa, exista modele mai comode decat altele, care se potrivesc iesirilor in oras cu prietenii, mersului la cumparaturi sau plimbarilor lungi. Iata ce va recomandam noi:

pantofi FEM

pantofi platforma ptr birou

reducere pantofi platforma

prunia CONDUR

oferta

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern