Lifestyle — May 21, 2015 at 1:17 pm

19 Idei de manichiura pentru ziua nuntii

 

     

manichiura pentru nunta 2

Advertisment

Daca am spus “da”, cand partenerul de viata a decis sa ne puna marea intrebare, atunci cu siguranta urmeaza o perioada foarte aglomerata, plina de pregatiri si discutii, pentru a pune la punct toate detaliile necesare pentru una dintre cele mai importante zile din viata noastra.

Referindu-ne la casatorie, aceasta trebuie sa iasa perfect, atat pentru mire si mireasa, dar si pentru cei prezenti la petrecerea de dupa biserica. Din acest motiv trebuie sa ne aranjam cat mai bine, sa tinem cont de fiecare detaliu in parte si sa avem grija de fiecare element. Pe langa rochia de mireasa, coafura sau pantofii alesi, manichiura este la fel de importanta pentru aceasta ocazie. Ea nu poate fi una obisnuita, asa cum avem in restul zilelor.

Cand iese in evidenta manichiura la nunta si ce tip de manichiura alegem

In momentul in care se face schimbul de inele in biserica, manichiura isi face din plin simtita prezenta si trebuie sa va asigurati ca unghiile si mainile sunt impecabile. De altfel avem de ales intre pasteluri soft, nuduri atemporale sau, de ce nu, cateva nuate vii care sa ne faca sa ne simtim linistiti.

manichiura pentru nunta 14

manichiura pentru nunta 15

manichiura pentru nunta 13

manichiura pentru nunta

manichiura pentru nunta 11

manichiura pentru nunta  10

manichiura pentru nunta 9

manichiura pentru nunta 8

manichiura pentru nunta 7

Putem opta pentru variantele ceva mai clasice, modele traditionale de unghii si o oja de culoare clasica, pana la cele mai extravagante tipuri de aranjamente, in functie de mai multi factori de care tinem cont.

manichiura pentru nunta 6

manichiura pentru nunta 5

manichiura pentru nunta 4

manichiura pentru nunta

manichiura pentru nunta 19

Mergem pe o varianta mai iesita din comun, daca suntem o fire ceva mai vesela si mai rasfatata in viata de zi cu zi si daca prietenii sunt si ei pe aceeasi lungime de unda cu noi.

manichiura pentru nunta 3

manichiura pentru nunta 18

manichiura pentru nunta 17

manichiura pentru nunta 16

Daca totusi suntem o fire business, ceva mai sobra, este indicat sa ne pastram manichiura intr-un stil cat mai clasic.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern