4 piese vestimentare din piele la moda si in 2015

 

     

Anul precedent s-a mentinut acest trend pe tot parcursul lui si se pare ca piesele vestimentare din piele continua sa o faca si in acest inceput de an. Cel putin pentru primul trimestru al anului daca vrei sa fi in trend nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba patru elemente din piele. Care sunt acestea, afli acum.

Advertisment

Pantalonii din piele

pantaloni din piele

Pe langa comoditatea oferita de ei, creeaza si un aer de eleganta si rafinament intr-o zi oarecare. Modelele de pantaloni din piele trebuie selectate cu grija, in prim-plan trebuie scoasa calitatea pielii si asta se poate face doar prin faptul sa nu va zgarciti la cativa lei in plus, veti avea de castigat in scurt timp!

Fuste din piele

Pe langa faptul ca sunt foarte sexy, acestea sunt si la mare cautare.
fusta din piele dama 2015

Jacheta din piele

Piele eco sau normala? Cu siguranta vom merge pe cea ECO, din cateva motive: permite corpului sa respire mai bine si are un pret mai avantajos decat cea normala.

geci dama din piele 2015

Manusi din piele

Casual. Se potrivesc oriunde. Si pe langa toate astea manusile din piele cred ca vor ramane mult si bine la moda, nu doar anul acesta. Pot spune chiar ca mai tot timpul au fost.

manusi din piele 2015

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern