Lifestyle — January 26, 2015 at 11:27 am
Mai multe despre —

5 trenduri barbatesti in moda pentru 2015

 

     

Ca si majoritatea barbatiilor, cheltuind banii pentru a construii garderoba personala este un lux. Cu regret ca si voi spun ca nu vine dintr-un pattern de familie unde pot sa iau cardul Gold a lui tata si sa cheltuiesc in nestire banii de care nimeni nu duce lipsa. Si nici nu sunt fericitul castigator al unui premiu la lotto.

Advertisment

Insa asta nu trebuie sa ne descurajeze atunci cand vine vorba de moda. Se poate si fara, dar cu multa atentie si rabdare. Din fericire pentru sezonul de primavara/vara 2015 se mentin unele elemente de anul trecut, asadar o schimbare radicala in garderoba nu este necesara si aceste noutati va mentin balansul contului bancar si sanatatea mintala 🙂 .

1. Totul Alb

In 2014 am vazut cativa designeri care au optat pentru “all white” cu un design minimalist. Se pare ca in 2015 trendul este ascendent si putem purta cu incredere.

all white

2. Print-urile

De la Louis Vuitton pana la micile pattern-uri de puncte, print-urile se poarta in acest an. Sincer sa fiu, nu sunt adeptul acestui stil si nu m-a atras niciodata, insa sunt persoana carora chiar le place si degaja un aer de energie.

print-uri

3. Jachete “Bomber”

Aceasta parte a articolul este ideala pentru zilele in care pare ca vremea este imprevizibila si avem nevoie de ceva care sa ne protejeze de vant sau stropi. Jachetele. Si nu oricare, ci modelul “Bomber”, vedeti mai in jos despre ce e vorba si sunt sigur ca va e cunoscut modelul.

geci la moda 2015

4. Pasteluri

Pentru 2015 se pare ca aparitia pastelurilor peste tot este la moda. Vorbim despre roz, piersica, galben, verde etc.

pasteluri

5. Separa costumul

Ce vrea sa insemne asta? E putin complicat si la prima vedere nu credeti ca e o idee buna? Treci prin ce trec si eu chiar acum. Un sacou casual tot timpul a fost bine venit peste o pereche de pantaloni oarecare, o bluza, un tricou chiar. Insa pantaloni de stofa cu o bluza sau tricou? Ce spui de asta? Da, se poarta.

costum

Multumiri Fashionbeans.com pentru imagini.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern