50 tunsori de femei pentru 2016 (POZE, Inspiratie)

 

     

Am pregatit o galerie foarte hot si trendy in materie de frizuri/coafuri dama pentru acest an, 2015. Modelele sunt prezentate pentru diferitele genuri de par, fie lung, mediu sau scurt. Pentru a fi mult mai usor de gasit ceea ce cauti, ti-am catalogat pozele in 3 categorii principale dupa cum urmeaza:

#1. Par lung

Vorbind strict din punctul meu de vedere, acest stil este preferat. Prin simplu motiv ca reflecta feminitate, aduce un aer finut si sensibil oricarei femei.

#2. Parul Mediu

Unele fete prefera balanta si anume aceea dintre un par care trebuie ingrijit destul de intens si unul care se poate aranja (in cele mai multe cazuri) din 2-3 miscari. Acestea merg pe stilul medium, unde dimensiunea parului nu depaseste cu mult urechiile. Haide sa vedem cateva idei pentru anul 2015 din aceasta categorie.

#3. Pentru parul scurt

In multe din cazuri, parul scurt la o femeie poate sa deranjeze anumiti indivizi de sex opus, insa cu putina imaginatie si a fi activa tot timpul pe site-urile care expun ultimele noutati din acest domeniu te va face sa schimbi perceptia multora dintre ei. Parul scurt poate ca nu pare la prima vedere, dar si el are nevoie de o ingrijire aparte, asta daca intr-adevar vrei sa scoti in evidenta coafura ta.

Acestea fiind spuse, sper ca ti-am dat macar o idee de coafura pentru viitorul apropriat.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern