Lifestyle — January 27, 2016 at 11:16 am
Mai multe despre —

Alege hainele care te reprezinta (1)

 

     

Nu este tocmai usor sa gasesti stilul care te reprezinta. In situatia in care inca nu l-ai descoperit, sper sa-ti vina in ajutor ideile continute de acest articol. Gore Vidal spunea ca stilul inseamna ”sa stii cine esti, ce vrei sa spui si sa nu dai doi bani”. Asadar stilul presupune sa te cunosti foarte bine, sa stii ce vrei sa transmiti iar daca stii toate astea, opiniile celor din jur nici nu mai conteaza.

Advertisment

rochii superbe-horz

Cum sa ai incredere in tine si in stilul tau?

1.Trebuie sa-ti intelegi corpul

Sa cunosti inseamna sa fii puternic. Asadar, primul lucru pe care trebuie sa-l intelegi este ce fel de corp ai si ceea ce functioneaza pentru tine in materie de vestimentatie. Daca vei intelege foarte bine forma corpului si iti vei cunoaste punctele forte si punctele slabe iti poti cumpara haine care sa-ti puna in evidenta calitatile si sa ascunda ceea ce nu vrei sa se vada.

2.Trebuie sa-ti intelegi personalitatea

Ia o coala de hartie si incearca sa-ti descrii personalitatea. Cum te descri in prezent? Crezi ca stilul pe care il ai iti reflecta personalitatea?

3.Ce culori te inspira?

Culorile pot avea un efect deosebit asupra stilului si a modului in care te simti. Trebuie sa intelegi ce stari iti induc culorile. Daca nu utilizezi multa culoare in stilul actual, ai putea sa incepi sa experimentezi un pic prin adaugarea de accesorii colorate in tinuta pentru a vedea modul in care te simti.

4.Creaza un album cu stilurile care te reprezinta

Ori de cate ori vezi imagini cu persoane ce poarta haine care iti plac, copiaza-le si fa-ti un album cu toate acestea. Vei vedea ca in timp, albumul tau va contine fotografii cu anumite modele care se detaseaza de celelalte. Pentru ati contura si mai bine o imagine a stilului vestimentar care te reprezinta te invit sa citesti si articolul – „Alege stilul vestimentar care te reprezinta (2)”.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern