Lifestyle — martie 21, 2015 at 8:28 pm

Alegerea costumului de mire pentru nunta

 

     

Internetul, revistele, orice mijloc de informare pune accent pe tinuta femeilor, pe ultimele tendinte in randul femeilor (si noi am scris acum ceva timp despre ce rochii de mireasa se poarta in 2015 si preturi pentru modelele marca Laura Galic). Trebuie acordat un interes deosebit si barbatilor, mai ales in privinta alegerii costumului de mire pentru nunta, aceasta fiind un eveniment unic in viata pentru orice persoana.

Cateva sfaturi privind costumul de mire

In primul rand, ai mare grija ca masura costumului sa fie cea corecta, pentru a evita situatiile jenante si eventualele glume atunci cand marele eveniment va avea loc. Costumul tau nu trebuie sa fie nici larg, dar nici prea strans pe corp (doar in cazul in carem mergi pe o varianta slim-fit, dar acolo e o alta discutie). Pentru a te asigura ca totul este in ordine, probeaza-ti costumul cu cateva zile / o saptamana inainte de nunta. Astfel, in cazul unor mici probleme, poti apela la un croitor pentru a le rezolva in timp util.

Iti recomandam sa alegi un costum dintr-un material in concordanta cu anotimpul in care va avea loc nunta. De asemenea, poti lua o camasa de schimb intrucat transpiratia va fi inevitabila. In acest mod, te vei putea schimba si simtii fresh.

costume barbati la reducere

In al doilea rand, la fel de importanti sunt si pantofii. Tu vei fi unul dintre cele 2 personaje principale ale nuntii, deci vei avea mult de dansat, va trebui sa fii la inaltime. Pentru a evita situatia in care pantofii te pot strange, provocandu-ti astfel chiar rani, iti recomandam sa ii porti cu cateva zile inainte de nunta prin casa, astfel incat sa se obisnuiasca cu forma piciorului tau. Daca totusi iti faci griji ca ai putea avea probleme in aceasta privinta, aplica un plasture in locurile tinta pentru a preveni aparitia ranilor sau a bataturilor.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern