Lifestyle — February 3, 2016 at 2:05 pm

Bagajul pentru vacanta se poate pregati si fara batai de cap

 

     

Din experienta proprie stiu ca pregatirea bagajelor pentru concediu da adevarate dureri de cap. Ne dorim sa punem in gentile de voiaj tot ceea ce consideram ca vom purta in cateva zile si parca uitam ca acestea vor deveni la un moment dat neincapatoare.

Advertisment

Acest articol o sa va dea o mana de ajutor pentru a va pregati bagajul, sa adaugati tot ceea ce va este necesar fara sa va concentrati doar pe tendintele din moda.

409

In primul rand, intr-o asemenea situatie trebuie sa adaugati in bagaj haine versatile, tot ceea ce ar trebui sa dea bine atunci cand este combinat cu orice alt articol de imbracaminte il ai in geanta de voiaj.

In al doilea rand trebuie sa te asiguri ca hainele pe care le iei cu tine in vacanta nu au instructiuni speciale de spalat. Rochia super draguta pe care te gandesti ca o vei purta doar o noapte ar trebui sa fie lasata acasa. In schimb, adauga in bagaj un articol vestimentar ce poate fi folosit doar in partea de sus sau in partea de jos a corpului deoarece este mult mai versatil.

tinuta de marti

De regula, este bine sa adaugi in bagaj piese vestimentare pe care te gandesti sa le porti cel putin de trei ori.

O esarfa delicata reprezinta o modalitate usoara si la indemana de ati schimba tinuta. In plus, europencele iubesc esarfele si din acest motiv poti fi privita ca un localnic.

fular mare gros dama 2016

Concret iti poti adauga in bagaj 4 sau 5 tricouri cu maneci lungi si maneci scurte, un pulovar sau un cardigan, una sau doua rochii usoare, o pereche de skinny, daua sau trei fuste si nu uita de lenjeria de corp.

Imi propun ca intr-un articol viitor sa abordez mai amplu ideile cu privire la hainele pe care trebuie sa le adaugi in bagaj atunci cand te pregatesti pentru o vacanta intr-o tara europeana.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern