Lifestyle — mai 15, 2015 at 2:50 pm

Cum sa cresti si ingrijesti barba mult visata

 

     

Se pare ca 2015 este anul in care majoritatea barbatiilor poarta barba, fie ea mai scurta sau mai lunga, mai stufoasa sau mai putin stufoasa. Este momentul in care toti barbatii se simt mai masculini si vor sa arate o parte rebela a lor, lasandu-si barba sa creasca mai mult decat in oricare din anii anteriori.

Si pentru ca tot este foarte la moda sa porti barba, este foarte important ca aceasta sa fie cat mai aranjata si mai pregatita, astfel ca sexualitatea si masculinitatea nu se gaseste doar in barba, ci si in modul in care ai grija de aceasta.

Dar trebuie sa sti cum sa faci sa-ti ingrijesti aceasta barba, pe care ti-ai dorit-o poate din totdeauna, dar niciodata nu erai sigur ca iti poti permite sa-ti lasi una. Astfel ca, totul porneste de la modul in care vrei sa o aranjezi. Este posibil sa vrei sa o schimbi din cand in cand sau sa o lasi fie mai mare fie mai mica.Acorda-i atentia necesara!

Astfel ca va trebui fie sa-ti alegi un frizer la care sa mergi tot timpul, pentru ca acesta sa-ti cunoasca barba si sa stie exact ce-ti doresti si cum sa o modeleze, fie iti cumperi instrumentele necesare si incepi sa ai grija singur de ea, in acest caz insa trebuie sa lucrezi foarte mult si sa experimentezi, existand riscul sa nu iasa bine si sa fii nevoit sa o iei de la inceput cu toata barba.

Acorda-i la fel de multa atentie precum o faci atunci cand iti aranjezi parul pentru un eveniment. Aceasta este de multe ori mai pretentioasa decat multe alte lucruri ce trebuiesc pregatite inainte de un lucru important.

Un proiect foarte dragut din acest domeniu este 100beards.tumblr.com, unde in decursul a 100 de zile, au fost prezentati 100 de barbati cu barba.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern