Cum te imbraci la un interviu de angajare daca ai peste 40 de ani (FEMEI)

 

     

Exista anumite situatii in care poate fi greu sa iti  alegi tinuta potrivita. Asa ca astazi, voi oferi cateva sfaturi despre cum sa te imbraci corect cand ai peste 40 de ani si mergi la un interviu de angajare.

Pentru inceput, este important sa faceti o prima impresie buna. Se spune ca oamenii isi fac o impresie despre tine in primele secunde de cand te vad si dupa aceea este foarte dificil de schmbat ce au gandit.  Dupa ce ati lasat prima impresie, este important sa iesiti in evidenta prin capacitatile pe care le aveti, si nu atat de mult pentru tinuta pe care o purtati. O serie de haine office o gasiti aici.

Mai intai de toate, alege o tinuta care sa te ajute sa te simti confortabil si increzatoare. In cazul in care compania la care mergi la interviu cere ca angajatii sa poarte un anumit tip de haine si acestea nu te reprezinta, probabil ca acesta nu este locul de munca potrivit pentru tine!

Tinuta ideala este cea care include ceva din cultura companiei si,  in acelasi timp, iti permite sa exprimi propria personalitate. Daca nu este posibil sa imbraci o astfel de tinuta, opteaza pentru o rochie conservatoare in functie de tipul de loc de munca pentru care aplici.

Conservator nu inseamna in mod automat negru. De fapt, prea mult negru ar trebui sa fie evitat de femeile de peste 40 de ani.

tinute dama office interviu

Daca nu ai informatii cu privire la cultura companiei, alege o tinuta formala. Orice tinuta devine mai formala si mai eleganta, daca i se adauga un sacou. Bleumarin este intotdeauna o culoare frumoasa, dar culorile neutre functioneaza mai bine.

Tesaturile naturale sunt cele mai bune, deoarece iti permit sa respiri prin haine cand intrebarile devin dificile.

Evita sa se vada prea mult din piele. Nu hainele trebuie sa atraga ci capacitatile tale. Sacoul poate fi purtat cu fusta sau pantaloni, ambele variante arata foarte bine. De asemenea, toate accesoriile pe care le porti trebuie sa fie subtile si de buna calitate.

haine pentru interviu

tinuta dama interviu 2016

tinute femei pentru interviu 2016

tinute interviu dama

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern