Lifestyle — May 25, 2015 at 12:50 pm

Detalii minore care fac diferenta in vara lui 2015

 

     

Cand incepem sa ne ingrijoram asupra modei din 2015 pentru aceasta vara, trebuie sa stim ca imbunatatirile majore si diferenta o fac de aceasta data detaliile minore. Si asta pentru ca este anul in care se poarta culori foarte deschise si acestea nu-si gasesc locul fara anumite mici elemente care le scot in evidenta sau le fac placute ochiului in intregime.

Advertisment

Un prim detaliu minor de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne alegem vestimentatia pentru job, iesirile cu prietenii sau plecarile la drum sunt accesoriile le pare le purtam. Daca in randul barbatiilor este destul de simplu de etalat, ceasul de la mana sau cureaua fiind doua din elementele foarte importante pentru o vestimentatie casual sau elegant, la doamne insa e un pic mai laborios.

accesorii de vara

Incepand cu cerceii, bratarile sau inelele pe care aceasta le poarta si care anul acesta merg foarte mult catre aurul galben, fiind intr-o perfecta armonie cu hainele de tip Hawai, si terminand cu geanta de umar, care nu are voie sa fie foarte mare, ci trebuie sa fie una de mici dimensiuni si cu o tenta de culoare in varianta unui element vestimentar, preferabil din cele de baza (pantaloni sau bluza).

accesorii de vara 2015

Indiferent ca ne orientam catre un stil elegant, acolo unde mai sunt si alte detalii minore care fac diferenta, mai ales in acest an, sau chiar catre un stil sportiv, tot mai des intalnit in acest inceput de sezon calduros, trebuie sa fim foarte atenti la modul in care asortam fiecare element vestimentar component.

Nu incercati sa asortati culori care sunt in contrast una cu cealalta si nu va orientati catre accesorii sobre, acestea fiind de cele mai multe ori elementele de baza care fac diferenta atunci cand discutam despre detalii minore, indiferent ca este vorba despre stilul vestimentar masculin sau cel feminin.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern