Lifestyle — July 2, 2015 at 11:23 am

Este modern si arata bine un tatuaj cosmetic?

 

     

Expresie a unei atitudini catalogata in prezent de cei mai multi ca indrazneata, sau o modalitate de a iesi in evidenta, tatuajele au fost folosite in trecut in scopuri medicinale de catre egipteni, acestia considerand ca au puteri vindecatoare. Pana la urma, tatuajele reprezinta o forma de arta atata timp cat nu se trece de o limita ce le poate incadra in sectiunea „ridicol”.

Advertisment

tatuaj sprancene

De la egipteni, tehnica tatuajelor a evoluat considerabil si, in prezent, putem sa vorbim si despre tatuaje cosmetice, acele tatuaje adresate in special sprancenelor, conturului la ochi si buzelor. Tatuajul cosmetic  presupune  introducerea de pigmenti naturali in stratul superior al pielii. Efectul unui asemenea tatuaj poate tine pe o perioada de 3-5 ani.

Motivele pentru care alegi sa faci un tatuaj cosmetic le includ si pe cele ce urmeaza: pentru un contur mai precis si reconstructie, cand vine vorba de sprancene, pentru pigmentarea si conturul buzelor, din dorinta de a avea un machiaj bine realizat al ochilor, fara a pierde zilnic timp pentru o asemenea indeletnicire.

Tatuarea sprancenelor

VIDEO

Sprancenele tale au goluri evidente, ai sesizat ca exista mici defecte de simetrie sau ti se pare ca nu sunt suficient de bine conturate? Toate acestea se pot rezolva cu un tatuaj cosmetic. Sunt situatii in care sprancenele lipsesc cu desavarsire! Si acestea sunt rezolvabile prin tatuaj sprancene.  Un specialist stie sa realizeze o reconstructie a sprancenelor, fara sa se observe tehnica folosita. Pentru sprancene se folosesc doua tipuri de tatuaj semipermanent: pigmentare fir cu fir sau contur plin. Insa, este de preferat prima varianta deoarece confera un aspect absolut natural al sprancenelor, greu de sesizat de catre persoanele din jurul tau.

Tatuajul buzelor

Tatuajul semipermanent al buzelor reprezinta o procedura la care este de dorit sa apelam atunci cand buzele nu au culoare, nu sunt bine proportionate, nu au volum sau nu sunt bine conturate. In astfel de situatii rujurile nu mai reprezinta o solutie, insa, machiajul semipermanent va putea ascunde aceste imperfectiuni. Tatuajul de buze aduce cu el multe beneficii: nu vei mai lasa urme de ruj pe pahare, ambele buze vor fi colorate in mod egal, conturul nu se va intinde si va fi trasat perfect, vei avea buze senzuale  s.a.m.d.

Tatuaj contur ochi

Femeile stiu ca secretul unei priviri misterioase sta in modul in care isi machiaza zona din jurul ochilor, iar specialistii se intrec in sfaturi care de care mai sofisticate despre modul in care ar trebui sa ne machiem pentru a arata irezistibil, pentru a avea ochi frumosi si o privire greu de uitat. Pleoapele, zona de sub linia genelor, partea exterioara a ochilor, trebuie machiate cu atentie, iar asta este un ritual care ia timp, mult timp. Conturul semipermanent la ochi reprezinta o metoda eficienta prin care, pentru o vreme, vei uita de tus, rimel, creion dermatograf, farduri s.a.m.d.

Indiferent ca decizi sa-ti tatuezi sprancenele, conturul de ochi sau buzele, poti fi sigura ca vei arata impecabil. Este important insa,  ca pentru un tatuaj cosmetic sa se apeleze la un specialist. Nu oricine are abilitatea de a face din tatuaj o arta!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern