Lifestyle — January 12, 2015 at 3:09 pm

Hainele din blana, eleganta la superlativ!

 

     

Cu timpul blana a devenit unul din cele mai vechi material din istoria modei si asta o stim cu totii. Inca din preistorie aproape orice femeie era nevoita sa poarte o haina de blana pentru a se feri de iernile lungi si aspre. In zilele noastre ea a devenit un lux si nu neaparat o necesitate. Blana poate fi considerata un simbol al elegantei si tot in acelasi timp o putem privi ca pe un articol vestimentar popular pentru designeri care o supun la multe tendinte ale modei.

Advertisment

Ea a devenit atat de cunoscuta prin garderobele tuturor iar marii creatori ale caselor de moda au adus intotdeauna articole si idei noi referitor la aceasta. Diversitatea hainelor din blana a luat amploare in intreaga lume fiind cunoscute sub articole de imbracaminte luxoase si rafinate in acelasi timp. De la jachete, paltoane, palarii, veste si multe altele, blana are culori si forme diferite. Bineinteles, cu toate acestea ea poate fi autentica sau falsa.

blanite

Cele care au o lungime mai lunga cumar fi paltoanele, tunicile sau cardiganele din blana au fost alese pentru evenimente ceva mai speciale sau pentru tinute mai elegante. Acest fapt se datoreaza rafinamentului oferit de acest material si trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa le asortam.

haine

Pe de alta parte vestele din blana sau articolele cele scurte pot fi asortate cu usurinta cu o pereche de blugi, cizme din piele sau o pereche de pantaloni mai lejeri.

Bineinteles, asta depinde si de designul fiecareia dintre ele deoarece unele pot fi asortate inclusiv cu o rochie de seara sau o rochie clasica de coktail.

veste din blanita

veste din blanita 2

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern