Lifestyle — octombrie 26, 2014 at 7:24 pm

Idei machiaj de Halloween pentru barbati si femei – Noaptea misterelor!

 

     

Articol scris de Cheran Laura

Halloween-ul se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie prin diverse moduri, care mai de care mai originale:
Copii costumaţi merg din uşa in uşa, Petreceri tematice unde fiecare oaspete se deghizează de nerecunoscut in vrajitoare, vampir, dovlecel, schelet sau fantoma , Focuri in aer liber pentru a alunga spiritele rele, Sculpturi in dovlecei care prind viată o dată cu lumanarile aşezate în interiorul lor sau vizionarea filmelor horror.

Halloween-ul este o sărbătoare împrumutată, dar totuşi cui nu-i place să o sărbătorească? Dacă aveţi dubii, gandiţi-vă la grandioasele petreceri organizate de cluburile din oraş sau de petrecerile înfricoşătoare ale prieteniilor.

Cu sigurantă tuturor ne face placere să ne costumăm în personajele favorite din copilărie ( apropo de costumaţie, eu am ales anul precedent Minnie ) sau în caractere odioase pentru a-i înspăimanta pe cei din jur. Halloween-ul este ocazia perfectă pentru a ne lăsa imaginaţia să zboare. Este o oportunitate să ne depăsim limitele şi să fim admiraţi pentru ideile trăznite.

Nu vi se pare amuzant faptul că majoritatea persoanelor se costumează în monştri sau fantome când în viaţa de zi cu zi la întalnirea acestor personaje ar fugi sub paturică? Mie da…

Încă nu v-aţi ales costumul pentru noaptea cea mare? Vă prezint câteva dintre alegerile mele nu doar in materie de vestimentaţie cât şi de decoraţiuni sau „apetisante” aperitive.

Sa incepem cu cateva idei de make-up pentru doamne şi domnişoare

halloween machiaj7

halloween machiaj2

halloween machiaj3

halloween machiaj5

halloween machiaj4

HOADRA

* Ultimul model prezentat de Cristina Maria Hoadrea (@facebook)

Iar pentru domni, ceva idei:

machiaj barbati halloween 2

machiaj barbati halloween3

machiaj barbati halloween4

machiaj barbati halloween1

Sa nu arate foarte ‘CRIPPY’ acest articol si sa mai indulcim aceasta sarbatoare, sper sa va incante aceste delicatese facute ideal pentru sarbatoarea de Halloween. BOOO!

mancare pentru halloween

O noapte de Halloween cat mai infricosatoare va doresc!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern