Lifestyle — februarie 1, 2016 at 10:04 am

Iti propun sa definim stilul

 

     

Audrey-Hepburn 2016

Saptamana asta mi-am propus sa scriu mai mult despre stil. Pana la urma este normal sa ne gasim propriul stil care sa ne defineasca ca oameni, sa ne defineasca personalitatea.

Fara un stil propriu vei fi dezorientata, vei gresi deseori achizitionand haine care nu ti se potrivesc. E greu de definit exact ce este stilul. Deci, in incercarea mea de a defini si de a afla exact ceea ce se intelege prin stil, haideti sa aruncam o privire la modul in care unele dintre cele mai influente persoane din viata publica in general si moda in special l-au descris.

Orson Welles spunea ca

”Stilul este sa stii cine esti, ceea ce vrei sa spui si sa nu dai doi bani.”

Foarte adevarat, cand ai un stil bine conturat personalitatii tale si te simti bine asa cum esti, nu trebuie sa pui mare pret pe opiniile celor din jur.

Pe de alta parte, Orson Welles mai spunea:

”Creeaza-ti propriul stil vizual… unic pentru tine si totodata identificabil pentru ceilalti”.

Este clar stilul potrivit personalitatii tale confera incredere si arata celor din jur cine esti.

John Fairchild spunea ca

„Stilul este expresia individualismului contopit cu carisma. Moda este ceva care urmează stilului”.

Odata ce vei gasi increderea si propriul stil personal care sa lucreze pentru tine, acesta poate fi un lucru magic.

Una dintre femeile foarte stilate ale secolului 20 este Audrey Hepburn. Aceasta a avut un stil unic care a lucrat pentru tipul ei de corp si pentru temperamentul sau, toata viata. Stilul ei a fost, de asemenea, atemporal si definit prin minimalism si eleganta. 

Audrey si-a pastrat stilul si frumusetea pe tot parcursul vietii sale. Daca iti doresti sa te inspiri din stilul superbei Audrey Hepburn urmareste videoclipul de mai jos si vei putea obtine un plus in definirea stilului personal.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern