Lifestyle — June 19, 2015 at 9:34 am

Iti scriu tie …! Despre stil!

 

     

femeie-cu-masca

Advertisment

Azi, iti scriu tie, femeie de 20 de ani! Tie, care faci eforturi sustinute pentru a-ti gasi o coafura potrivita, pentru a-ti cunoaste bine forma fetei, pentru a-ti cunoaste mai bine corpul. Nimic din ce faci nu este gresit! Cunoscandu-se mai bine, orice femeie se poate pune in valoare, iar evolutia unei femei ar trebuie sa continue toata viata!

Cate femei, frumoase si pline de viata in tinerete, nu ajung la un moment dat neingrijite, plictisite si fara personalitate?
Acestea nu au evoluat pentru ca ceva le-a impiedicat si ajung sa se blazeze. Asadar, evolutia depinde mult si de circumstante, de ceea ce ne ofera viata.

greseli-machiaj_0-680x420

Pe la 20 de ani gasim modele feminine pe care dorim sa le imitam. Gasim ca femeia pe care o admiram este perfecta. Ne aflam in stadiul in care nu suntem sigure pe noi si nu avem incredere. Tinere fiind, ne formam gustul dar si bajbaim pana gasim un stil care sa ne reprezinte. Acum invatam despre culori si forme. Purtam uneori rochii sau alte haine ori accesorii ce ne dezavantajeaza, ba poate ne duc in ridicol, insa, este grav ca exista femei pe care acest ridicol le insoteste pana la batranete.

Desigur, cele mai multe femei invata, evolueaza si isi gasesc in cele din urma un stil.

Sa iubesti culorile chiar si dupa ce vei trece de 40 de ani! Sa nu le eviti! Culorile sterse nu iti vor avantaja tenul care nu va mai arata ca la tinerete.

5419258c793f7

Sa stii ca o femeie bine imbracata este atragatoare chiar daca nu are forme perfecte. Greselile de gust pe care le putem face la 20 de ani ne sunt trecute cu vederea mult mai usor decat unei femei de peste 40 de ani, la care, aceleasi greseli pot fi catalogate drept penibile.

Este evident ca toate trecem de varsta uceniciei in materie de stil, dar nu toate devenim maestre!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern