Lifestyle — January 18, 2016 at 8:35 am

Mamici: Cum te imbraci la nunta fiicei sau a fiului tau

 

     

Nunta fiului sau fiicei tale va fi una dintre cele mai memorabile evenimente din viata voastra, o zi in care veti dori sa aratati uimitor. Asadar, chiar inainte sa intru in detalii asupra a ceea ce veti putea purta in aceasta zi speciala, vreau sa subliniez un lucru important.

Advertisment

Este OK (poate chiar obligatoriu) sa va rasfatati si prin tinuta in aceasta zi deosebit de speciala! Nu va zgarciti cand va achizitionati hainele pentru un astfel de eveniment important, chiar daca suntenti convinse ca veti purta tinuta doar o singura data. Desigur, poate doriti sa gasiti o tinuta pe care sa o puteti purta si la alte ocazii, cu toate acestea, luati in calcul ca veti avea nevoie de un buget substantial. Am gasit aici o oferta interesanta pentru rochii de nunta.

Credeti-ma, merita! Amintirile din ziua respectiva iti vor ramane in minte pentru totdeauna si va veti aminti mereu de ceea ce ati purtat. Pe de alta parte, se vor face numeroase fotografii.

tinuta nunta 1

Mama miresei sau cea a mirelui vor evita sa poarte aceeasi culoare cu cea a rochiei de mireasa. De asemenea, trebuie sa aflati ce culoare vor purta domnisoarele de onoare si, de asemenea, sa o evitati.

Preferabil este sa nu purtati negru deoarece ar putea sugera doliul. Desi acest lucru nu reprezinta o regula stricta, este de preferat sa alegeti o alta culoare. De cele mai multe ori femeile de peste 40 de ani arata mult mai bine in tinute colorate.

O alternativa este de a combina negrul cu alta culoare. Evitati nuantele ostentative, cum ar fi rosu aprins, roz sau galben. In schimb, puteti purta o rochie violet, lunga si foarte eleganta. Rochia nu trebuie sa fie sexy.

rochie soacra

Trebuie sa va pregatiti pentru mai multe locatii. In cazul in care nunta include si un serviciu religios la biserica, de exemplu, asigurati-va sa aveti un sacou ce va fi imbracat peste rochie. Optati pentru o tinuta mai mult atemporala cu linii curate. Ansamblul bleumarin este un exemplu perfect pentru o rochie atemporala.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern