Lifestyle — iunie 15, 2015 at 9:07 am

Marsala, sexualitate si mister

 

     

Paradoxul e ca, desi ancorata la prezent, la tendinte si tot ceea ce inseamna modern, femeia este precum vinul, tot mai bun cu trecerea timpului, in stare sa-ti tulbure mintea si simturile. Stii?
Cred ca oricarei femei ii place sa atraga priviri admirative, fie ca se afla in public, fie ca se afla in intimitate cu …el!

Muza a tuturor timpurilor, femeia inspira invaluindu-se in culori ce transmit emotie si mister. O astfel de culoare este si Marsala, culoarea anului 2015 despre care colega noastra Andreea a mai scris cateva idei la inceptului anului.

Fa un exercitiu de imaginatie si vizualizeaza cum ti-ar veni o lenjerie intima sau o camasa de noapte in nuante de Marsala. Iti vine bine! Si stii de ce? Pentru ca Marsala se potriveste oricarui tip de ten si oricarei constitutii, asadar, atat femeilor slabe cat si plinutelor. Mai mult, se potriveste atat materialelor mate cat si celor lucioase. O nuanta foarte asemanatoare burgund-ului, dar cu accente maronii (daca vrei, o nuanta mai stearsa de grena), Marsala confera acel aer sofisticat atat de potrivit oricarei femei.

Camasile de noapte in nuante de Marsala, lucrate din materiale fine si diafane, iti magaie trupul si provoaca instinctual. Sfatul meu e sa incerci!
lenjerie intima marsala

Alege o lenjerie sexi, in nuante de Marsala, atunci cand te pregatesti pentru o noapte fierbinte. Apropo, am omis sa-ti spun ca numele culorii are legatura cu vinul de Marsala produs in regiunea din jurul orasului italian ce poarta acelasi nume. Marsala, vinul in culoarea pasiunii…!
lenjerie intima marsala

Desigur, sunt momentele acelea fara niciun motiv aparent in care vrei sa te simti speciala si sexi. Vei reusi, punand sub hainele pe care le porti o lenjerie in nuante Marsala.
3

Joaca-te cu nuantele de Marsala si vei deborda senzualitate. O femeie care isi constientizeaza atu-urile este o femeie de succes indiferent de perspectiva din care sunt privite lucrurile!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern