Lifestyle — May 29, 2015 at 3:10 pm

Se recomanda uleiul sau crema de soare?

 

     

Revenim cu un articol interesant din categoria ‘stil de viata’ prin care putem afla cateva tips&tricks despre diferentele unei creme de plaja fata de a unor uleiuri cu aceeasi folosinta.

Advertisment

La fel ca in fiecare an si de aceasta data vom merge pe plaja si vom incerca sa ne bronzam, astfel ca ne vom schima look-ul. Dar trebuie sa tinem cont de pielea noastra si trebuie sa stim ce e mai bine sa folosim pentru protectia solara, uleiul sau crema de soare. Ambele variante sunt accesibile din punct de vedere financiar, astfel ca sunt alte aspecte care fac diferenta intre acestea.

Avantajele uleiului de plaja

ulei de plaja elmiplant
Daca am optat pentru un unei de plaja sau daca ne gandim sa alegem unul, putem sa mergem pe o varianta de ulei de cocos sau morcov. Acesta este foarte folosit si in randul vedetelor si are mai multi factori pozitivi care ne ajuta sa realizam un bronz cat mai perfect si rapid. De asemenea clasicele uleiuri care merg foarte bine cu pielea deja obisnuita cu soarele, reusesc sa creeze un bronz perfect universal, astfel ca NU vom avea zone mai mult sau mai putin bronzate si un ten perfect negricios.

Singurul dezavantaj care il constituie uleiul autobronzant, este protectia mica care o ofera. Sub nici o forma sa nu stai in mijlocul zilei la soare, mai ales avand la dispozitie doar ulei.

Avantajele folosirii cremei de plaja

crema de plaja

Daca nu vrem sa optam pentru un ulei de plaja si vrem sa ne bronzam si sa ne expunem mai putin razelor solare, atunci putem folosi o crema, cu un grad cat mai ridicat de protectie, in functie de sensibilitatea pielii. Sunt foarte multe tipuri de creme din care putem alege, spre exemplu eu va recomand Avon.ro dar o vom face in functie de cat de mult de dorim sa ne bronzam. Daca vrem sa evitam cat mai mult cu putina arderea pielii, atunci mergem pe o varianta de crema cu un grad mare de protectie, in caz contrar vom alege o crema mai permisiva si ne vom bronza ceva mai mult.

Daca in cazul uleiurilor, bronzul se prinde mai repede si este ceva mai uniform, dar si mai riscant, cremele ne permit sa ne ferim mai tare de soare, dar trebuie sa stim ca vom fi ceva mai putin bronzate.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern