Lifestyle — February 7, 2016 at 2:04 pm

Stilul strazii iti vine in ajutor sa iti alegi tinutele in fiecare zi

 

     

haine office 2016 dama
Vremea din ultimelele doua saptamani si-a cam facut de cap. Foarte frig, multa zapada, viscol de parca nu ar fi vrut sa se mai opreasca si acum soare si frumos. Cu toate astea intr-o zi de weekend nu prea vrei sa fii singur, asa ca am organizat o intalnire intre fete intr-un cadru restrans, in intimitatea sufrageriei mele.

Advertisment

Cand 5 femei se intalnesc in acelasi loc si petrec peste 10 ore impreuna nu as sti sa iti spun despre ce nu am discutat. Acum am sa ma opresc la faptul ca in majoritate ne-am tot plans ca nu avem haine suficiente in garderoba, in ciuda faptului ca dulapurile sunt pline cu fel de fel de piese vestimentare.

Ma gandesc ca foarte multe dintre voi va aflati in aceeasi situatie si va oboseste doar ideea ca trebuie sa va imbracati pentru o iesire in oras. In situatia in care va doriti ceva unic ar trebui sa va inspirati din moda strazii. Cele mai proaspete si cele mai bune idei vin din afara defilarilor pe podium a manechinelor.

Stilul strazii face referire la ceea ce s-a purtat din anii `60 pana in prezent. Nu impune un anumit tip de dressing dar acopera o serie de diferite stiluri de moda. Este un mod de auto-exprimare prin haine, un cod vestimentar, daca vreti, pe care voi si colegele voastre il impartasiti, ceea ce reprezinta o puternica declaratie de stil.

haine zilnice femei 2016

Alexa-Chung-Vogue-17Sept13-Rex_b

Mergand pe strada vei remarca o multime de stiluri: hipster, hippie, punk, new wave, grunge, gotic, hip hop, rave electronica, japanese lolita, preppy.

Asadar avem de unde ne inspira.

Din randul celebritatilor cu un stil dominant pe strada le putem aminti pe Katy Perry, Alexa Chung, Lourdes (fica Madonnei), Chloe Sevigny.

moda strazii

ce sa port zilnic dama

trenduri haine 2016

cu ce sa ma imbrac 2016

Moda este diferita astazi fata de cum era acum cateva decenii. A fost schimbata rapid chiar si in ultimi trei ani.

In prezent se acorda o abordare individualista care se concentreaza pe punerea impreuna a tinutelor care reflecta stilul personal si starea de spirit. Pentru moda strazii nu exista reguli dure si rapide cu privire la cum sa ne imbracam fiind suficient sa fim indraznete, practice si diferite.

 

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern