Ultima colectie Coco Chanel – Ianuarie 2015

 

     

Chanel a prezentat colectia 2015 intr-un cadru glorios la castelul Leopoldskron. Spectacolul a fost inspirat din istoria Austriei. Pe vremea aceea imparateasca Elisabeth a fost admirata pentru eleganta si frumusetea ei. Au fost imbinate elemente traditionale din acele timpuri cu elemente de lux. Una din piesele de colectie a fost jacheta cu patru buzunare.

Gabrielle Chanel ar fii vazut in hotelul Mittersill in timpul sejurului sau din Austria operatorii liftului fiind imbracati in astfel de piese vestimentare si de acolo si inspiratia pentru acestea. Pelerinele, jachetele si hainele lungi au izbucnit in aceasta colectie intr-o atmosfera sumbra, vintage si eleganta totodata. Deasemenea, designerul nu a evitat anul acesta sa scoata in evidenta broderiile de aur, penele si aplicatiile flori de epoca din perioada austro-ungara.

colectie coco chanel 1

O paleta bogata a prezentat culorile alb, rosu, bleumarin si negru inbunatatite cu nuante cum ar fi verde padure, kaki verde, gri porumbel si maro. Sofisticata dar sportiv, colectia a fost creata intr-un stil contemporan, in mod intentionat. Explorand stilul austriac, el simbolizeaza rafinamentul acesteia prin broderie, pene si pliuri care sunt realizate cu delicatete pentru ca aceasta colectie sa prinda o margine romantica.

Pielea si casmirul s-au accentuat si ele foarte bine pe manechinele prezente in aceasta colectie iar aceste materiale amestecate cu satin si dantela dau colectiei o atmosfera proaspata, tinereasca. Modelele au intrat in mocasini decorati, saboti pana la glezna, si cizme, în timp ce capetele lor au fost înfrumusetate cu palarii-pene care depasesc urechile, cuplaje ca niste casti.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern