-72% la coolere racire pentru orice laptop

 

     

Pretul initial al acestor coolere de racire pentru modelul tau de laptop se regasesc undeva la 69 lei pe piata romaneasca, asadar noi venim prin intermediul unui partener de oferte (Vulping.ro) cu o reducere de -72% la orice masuta cu racire pentru laptopul tau personal. Acum la un pret de doar 9 lei daca achiti cu un card de la Banca Romaneasca, sau 19 lei pentru plata cu orice alt card.

O persoana poate comanda maxim doua vouchere pentru respectiv 2 coolere, ele putand fi folosite in scopuri personale sau sa daruiasca un cadou. Voucherele comandate in urmatoarele ore din oferta pot fi folosite pana la data de 30 octombrie 2012, sa nu uitati asta deoarece dupa aceasta data voucherele vor deveni inactive. Cum va specificam si mai sus, aceste coolere pot fi folosite pe orice notebook intre 8,9 si 17 inch.

Alte specificatii:

– alimentare prin USB
– diametru ventilator: 16 cm
– zgomot foarte redus
– dupa achizitionarea unuia sau a doua vouchere din aceasta oferta, trimiteti un mail la adresa pretulmic[around]yahoo.com cu numarul voucherului, nume si prenume, telefon, adresa de livrare si modelul coolerului dorit.

Insa pentru mai multe detalii intrati pe pagina oficiala a ofertei si comandati un voucher daca sunteti interesat de un pret beton.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern