Acum poti face pre-comanda la Samsung S5!

 

     

Mult imbunatatit fata de precedentul model, Samsung S5 este disponibil la precomanda in magazinul Emag. Indelung asteptat, telefonul se bucura de review-uri pozitive din partea unora dintre cei mai aprigi critici ai internetului si de un numar mare de precomenzi, inca din momentul in care aceasta optiune a fost disponibila.

Advertisment

samsung galaxy s5 poze

Pro Contra
 Design impresionant, care elimina toate aspectele criticate ale modelului precedent.

Rezistent la apa si praf.

Optiuni cu adevarat folositoare si interesante.

Android 4.4 KitKat

 Interfata complicata, pentru cei care apreciaza sistemele de operare simple

Un pret relativ mare, insa care poate fi ignorat atunci cand luam in considerare multitudinea de optiuni disponibile

Design mare.

Primul avantaj pe care il vei remarca atunci cand vei cumpara Samsung S5 va fi calitatea pozelor, mult imbunatatita datorita scaderii timpului de focalizare. Astfel, nu va mai fi nevoie sa stai nemiscat atunci cand faci poze sau sa incerci sa focalizezi cat mai mult, deoarece senzorul permite acum surprinderea pozelor in actiune. In plus, acestea vor fi si mai luminoase si pline de viata, datorita functiei HDR, care permite vizualizarea in timp real a tonurilor si a luminozitatii adaugate, inainte de a face poza.

Ce este intr-adevar inovativ in domeniul telefoanelor este faptul ca Samsung Galaxy S5 are implemetat un senzor pentru puls, care masoara tensiunea arteriala prin simpla apasare a unui buton. Este o optiune cu adevarat folositoare, pentru cei care doresc sa aiba grija de sanatatea lor.

Si, nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca Galaxy S5 ofera o viteza de internet mult mai rapida, datorita combinarii dintre LTE si Wi-FI, cunoscuta si ca Download Booster.

Asadar, ce mai astepti? Daca erai in cautarea unui telefon nou, iti recomand din suflet sa incerci o precomanda la Galaxy S5, pentru ca are tot ce ii trebuie ca sa devina telefonul anului 2014!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern