Carti pentru perioada racoroasa

 

     

In perioada cand vremea inca ne joaca feste, iar temperaturile se pastreaza scazute, unii dintre noi ar lenevi in pat toata ziua. Ceea ce ne-ar mai infrumuseta aceste momente este sa luam o carte si sa o savuram, iar in acest articol intentionez sa va prezint cateva carti potrivite pentru a ajuta la trecerea timpului.

E. L. James – Seria Cincizeci de umbre

Dupa o perioada in care seria scrisa de E. L. James a avut parte de pareri controversate, adevarul este ca aceste carti sunt scrise foarte bine, iar textul in sine a facut ca aceste volume sa se vanda in zeci de milioane de exemplare, reusind sa surclaseze best-seller-uri din intreaga lume. Povestile vorbesc, in cele trei volume, despre intamplari romantice, amuzante sau incarcate de erotism, care au scopul de a duce mintile cititorilor pe cele mai frumoase meleaguri.

cincizeci-de-umbre-ale-lui-grey_46665_1_1371536423 cincizeci-de-umbre-intunecate_36621_2_1383335693 cincizeci-de-umbre-descatusate_37866_1_1371536541

Tess Gerritsen – Chirurgul

Aceasta carte, incadrata in categoria cartilur de suspans, prezinta o serie de crime perfecte, dar si incercarile politiei de a prinde vinovatul. Actiunea surprinde relatiile care se formeaza intre o victima care a reusit sa supravietuiasca si detectivul care se ocupa de caz, dar si dramele prin care trece Cordell, aceasta fiind vanata de cel caruia i-a scapat. Faptul ca aceasta carte a fost vanduta in peste 15 milioane de exemplare, dar si faptul ca BookCity o ofera la o reducere de 25% ar trebui sa te convinga ca este o achizitie foarte buna pentru noptiera ta.

chirurgul_15230_1_1330768147

Paul Hoffman – Mana stanga a lui Dumnezeu

Cale este cel care va distruge lumea, personajul principal al unei carti care se invarte in jurul religiei, al secretelor, dar si al aventurilor ciudate. Pe parcursul drumului sau spre Memphis, va da peste multe piedici, deoarece a reusit sa afle un mare secret, iar un altul, necunoscut inca, dar periculos, sta sa i se dezvaluie.

mana-stanga-a-lui-dumnezeu_34506_1_1370860615

Mihaela Radulescu – Intreaba-ma orice

Din categoria scriitorilor romani, aceasta carte invita la autocunoastere, autoarea realizand o carte interactiva, care are ca scop descoperirea de sine. Alaturi de cele peste 400 de intrebari, fiecare cititor va putea sa scrie raspunsul sau, daca doreste, cartea reprezentand o cheie spre sinele tau.

intreaba-ma-orice_3339_1_1331823675

Toate aceste carti pe care ti le-am prezentat astazi reprezinta o evadare din cotidian, reusind, astfel, sa te relaxezi si sa uiti de frigul de afara. Vei reusi sa te faci comoda in intimitatea patului tau, savurand povestirile pana la ultima picatura.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern